Sin Nives i Gorana Ivaniševića proslavio 2. rođendan, a ona se prisjetila najgoreg razdoblja u životu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Voditeljica Nives Ivanišević na Instagramu je podijelila fotografiju sinčića Olivera i njegove rođendanske torte
  • Dvogodišnjem sinu čestitala je rođendan preko objave u kojoj se prisjetila i teškog razdoblja kroz koji je prolazila posljednjih mjeseci
  • Nives se u srpnju dirljivom objavom oprostila od majke Vesne koja je izgubila životnu bitku nakon teške bolesti, a prisjetila je se i u posljednjoj objavi

Nives Ivanišević, radijska voditeljica i supruga bivšeg tenisača, a danas trenera Gorana Ivaniševića, jedna je od onih poznatih osoba koja ne voli u javnosti pričati o privatnom životu. I na društvenim mrežama štiti privatnost sina, no nije mogla odoljeti da se ne pohvali velikim i važnim danom u obitelji. Prije dvije godine, točnije 7. rujna 2018. godina, na svijet je stigao Oliver Ivanišević, a upravo je njegov rođendan bio povod za dirljivu objavu. 

Nives je objavila fotografiju torte s motivom slonova te malenog Olivera koji uživa u njezinom naručju, a kao i uvijek do sad lice mu je prekrila emotikonom srca. Uz fotografiju je napisala podužu poruku u kojoj se prisjetila i teškog perioda koji ju je pratio proteklih mjeseci nakon što joj je u srpnju preminula mama Vesna. 

''Da se u životu možemo baviti samo pozitivnim stvarima svima bi nam bilo lakše... U našoj prirodi je da smo i bezvoljni i ljuti i nikakvi (ponekad)... Ovaj period iza mene je najgori period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) da živim dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo svima fali! ZAHVALNOST! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba.. Sretan ti drugi rođendan moj veliki dečko, probat ću barem malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene'', poručila je Nives. 

Velika tuga Objavama koje slamaju srce Nives Ivanišević i njezin brat oprostili su se od svoje mame Vesne

Brojni poznati Hrvati uključili su se u čestitke malenom, a među njima su bili glumice Bojana Gregorić Vejzović i Sementa Rajhard, voditelji Dalibor Petko i Ana Miščević, modna dizajnerica Marina Lacković, bivša tenisačica Iva Majoli te brojni drugi. 

Inače, voditeljica je ovo ljeto uživala sa suprugom i sinom, a posjetili su i Korčulu, točnije otočić Vrnik koji je bio jedna od top lokacija brojnih poznatih Hrvata. Nakon odmora, uslijedio je povratak na posao na mjesto radijske voditeljice te ju možemo slušati svakim radnim danom od 13 do 17 sati .

Ljetne radosti Maja Šuput, Nina Badrić, Severina, Ivaniševići... Jadranski otočić postao je neizostavna ljetna destinacija brojnih poznatih

Posjeti Miss7.24sata.hr