Sevina modna kombinacija na Pink TV-u nije nas oduševila. Čizme su mrak, i haljina je dobra, i remen, ali sve skupa...

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Severina je poznata po tome da je uvijek u korak s trendovima, a i njezin smisao za modu je pohvalan
  • Tako je i za nastup na srpskoj Pink TV odabrala popularne modne komade 
  • Svaki komad za sebe je odličan, ali kombinacija nam se nije svidjela

Popularna pjevačica Severina (47) već godinama je na listama najbolje odjevenih Hrvatica. To ni ne čudi jer ona i njezin tim uvijek izaberu najbolje trendovske komade. To nam pokazuje i posljednja Severinina objava na Instagramu. Za gostovanje na RTV Pink, pjevačica se odlučila za cvjetnu haljinu, remen sa zakovicama koji u posljednje vrijeme često nosi te čizme od krokodilske kože. Svaki od ovih komada sam za sebe izgleda odlično, ali zajedno nam nisu tako dobri. 

Life&style Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel?

Mini plava haljina ukrašena ružičastim i crvenim cvijećem te širim rukavima otkrila je Severinin dekolte, a u struku ju je stegnula s crnim remenom ukrašenim srebrnim zakovicama. Na ovu kombinaciju obula je tamno zelene Jimmy Choo čizme od krokodilske kože čije je cijena 1250 eura, odnosno 9317 kuna.

Modni trikovi Tri modna dodatka koja će u trenu oplemeniti i najjednostavniju modnu kombinaciju

Uz raspuštenu kosu, pjevačica je look zaokružila malim naušnicama u obliku zvijezde te decentnom zlatnom ogrlicom.  Kao što smo rekli, svaki od ovih komada izgleda odlično, no cjelokupna kombinacija nas nije oduševila. Kako se tebi sviđa?

Posjeti Miss7.24sata.hr