Severinu je raznježila poruka koju joj je prije večerašnjeg koncerta poslala slavna "Hurem"

Instagam
Vidi originalni članak
  • Sevirana će večeras u Beogradu održati drugi po redu koncert u sklopu nove turneje "Magic Tour"
  • S pratiocima je na Instagramu podijelila video koji je zaprimila uoči održavanja koncerta, a koji joj je poslala turska glumica Meryem Uzerli
  • Slavna "Hurem" se u njemu ispričala zbog nemogućnosti dolaska na večerašnji nastup te pjevačici zaželjela mnogo sreće i uspjeha

Pjevačica Severina Kojić večeras će u beogradskoj Stark Areni održati drugi po redu nastup u sklopu svoje nove turneje "Magic Tour". S obožavateljima je putem svog Instagram profila podijelila poruku koju je zaprimila uoči održavanja večerašnjeg koncerta, a koja je u posebno ganula. Naime, pjevačici se putem videoporuke obratila turska glumica Meryem Uzerli koja je izrazila žaljenje što nažalost neće moći prisustvovati koncertu.

Život Bila sam poštarica na jedan dan! Evo kako je to izgledalo

 

"Pozdrav, draga Severina! U vlaku sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu, večeras u Beogradu ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćeri i s mojim roditeljima. Ispričavam ti se zbog toga ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti, ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Meryem" - poručila je glumica pjevačici u videoporuci.

Promjena u imidžu Velika promjena! 'Hurem' je pokazala novu frizuru i - baš nam se sviđa

Severina je Meryem zahvalila na toploj poruci napisavši "Moja prekrasna Hurem, puno te volim". Poruka je oduševila i njezine obožavatelje koji se ipak nadaju kako će televizijska "Hurem" ubrzo dobiti priliku uživo poslušati istoimenu pjesmu domaće pjevačice. Turneja "Magic Tour" započela je protekle subote u Splitu, a uz večerašnji beogradski koncert, nastavlja se u Zagrebu i Ljubljani.

Posjeti Miss7.24sata.hr