Severina, Rozga, Beyoncé... Sve slavne cure nose boju sezone

Instagram
Ove sezone ružičasta je nova crna - a zvijezde to već dobro znaju
Vidi originalni članak

Možeš li, osim profesije i Dalmacije, nabrojati barem jednu stvar koja je zajednička Severini Kojić i Jeleni Rozgi? Mi možemo! Ljubav spram mode. A čini se i da obje čitaju naše modne priče. Sjećaš se ovog miss7 fashion članka kako je ružičasta nova crna?!

BARBIE WORLD Princeze pozor: ružičasta je nova crna!

Da, nisi samo ti koja je odmah otrčala u shopping i kupila neki komad odjeće u ovoj hit boji sezone! To su napravile i domaće i svjetske zvjezde, jer ružičasta i sve njezine varijacije na temu MUST HAVE su u ormaru fashionistica.
Baš su i Severina i Jelena Rozga na svojim istagram profilima podjelile fotografije na kojima se vidi da imaju isti ukus – barem kada su boje u pitanju. Severina je u zagrljaju svoga supruga Igora Kojića isfurala 'vruću robu' odnosno odlučila se za ružičastu!

 S druge strane, kolegica Jelena Rozga se na svom Instagram profilu obračunala sa svima onima koji o njoj pričaju laži...a tvrdnju kako su joj svi ti što joj pričaju iza leđa s razlogom upravo tamo – iza njezinih leđa  - samouvjerena je Jelena zapečatila i trendovskom modnom kombinacijom – haljinicom boje koja je ove sezone baš IN!

Svoju ružičastu haljinicu obožava i pjevačica Maja Šuput, a seksi Nives Celzijus otišla je korak dalje pa je u hit boji sezone nabavila i kućni ogrtač!

 

 

Da su naše zvjezde na pravom putu, dokazuju i svjetske modne ikone poput Beyoncé koja je ružičaste hlače jako dobro ukomponirala u šarenu modnu kombinaciju, ali i Rite Ore čija bluza govori da je pjevačica podlegla novom trendu!

Definitivno - ove sezone ružičašta je nova crna!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr