Severina Kojić: "Cilj je totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe"

Miranda Cikotic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Srpski Telegraf piše da je Milan Popović policiji prijavio da je pred njegovom kućom u Zagrebu netko ostavio sumnjivi predmet, a priču objavljuje pod naslovom 'Seve pokušala ubiti Milana'
  • Severina je reagirala na Instagramu, a ocu svog sina poželjela je "da mu kuća bude daleko"
  • Pjevačicu su podržali brojni kolege i prijatelji te nećakinja Mia

Pjevačica Severina Kojić (47) i poduzetnik Milan Popović (54), njen bivši partner s kojim ima sina Aleksandra (7), već dugo posjećuju sudove i spore se za skrbništvo nad sinom. Jučer su se tako našli na još jednom ročištu na zagrebačkom sudu, a samo dan nakon ročišta javnost je šokirala naslovnica Srpskog Telegrafa na kojoj se Severinu optužuje da je pokušala ubiti Milana uz pomoć svog supruga Igora Kojića. Navode kako je Severina prekjučer, u društvu Igora Kojića, pred Milanovu kuću stavila napravu koja je potencijalno bila eksplozivna. Milan je navodno u posjedu autentičnih snimki nadzornih kamera, a protiv Severine digut će tužbu. "Ja sam u šoku, izgleda da je eksplozivno zapaljiva naprava u pitanju. Hrvatska policija je odnijela taj predmet koji je stajao na mjestu gdje moj automobil treba proći i još uvijek se utvrđuje što je u pitanju" - izjavio je Milan za Srpski Telegraf.

"Nisam ubojica niti ću to postati"

Na navode srpskih medija je brzo reagirala i sama Severina na svom Instagram profilu: "U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair playa' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..'' - poručila je pjevačica koju najveći izazovi evidentno tek očekuju. 

"Samo hrabro..."

Naravno, pjevačica je naišla na veliku podršku svojih obožavatelja, a podržali su je brojni prijatelji te kolege s estrade. Prijateljica Iva Radić poručila joj je da je ona njena ljubav te da je odlična u svemu što radi. "Najbolja si u onom najvažnijem, biti Alexova mama." - zaključila je poduzetnica. "Da, ubila si ga ignoriranjem njegovog zla, ljubavlju prema svome djetetu i nastavkom života punog radosti... Hoće to... Ali tvoj divni mali čovjek raste i narasti će u divnog mladog čovjeka, a onda svi plaćeni oglasi svijeta vrijediti će kao novac Monopolyja i njegova vikanja laži utišati će vaš smijeh... Samo hrabro, svako zlo ima rok trajanja..." - poručila joj je Nika Antolos.

Life&style Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti

Nije sama

Dok su joj pratitelji pisali kako su uz nju i da se drže te ostavljati pregršt srca, Paola Valić Bektić poručila je: "Severina, daleko je njemu i mozak i empatija i srce i sve; takvi ne biraju sredstva, a ti ćeš svoju istinu dokazati i u to uopće ne sumnjamo! Volimo te i uz tebe smo!".

 Uz Severinu su stali i članovi njene obitelji, a u komentarima se oglasila njena nećakinja Mia Popović. "Najveća osveta koju možeš da priuštiš jednom čovjeku je zaborav! @severina je majka kakvo bi svako dijete poželjelo, divna žena, prijatelj kojeg rijetko sretneš, najbolja tetka koju ti Bog pošalje samo ako si rođen pod sretnom zvijezdom, SVE samo ne “ubojica”! I za razliku tebe, osobo koja si ovo pustila na svoju naslovnicu, i tebe, osobo koja si ovo naručila, mirno spava!" - prokomentirala je uzrujana nećakinja. Reakcije na Severinin post samo se nižu, a u dva sata skupio je gotovo 9 tisuća lajkova i preko 200 komentara. Pjevačica u svojoj borbi evidentno nije sama.

Posjeti Miss7.24sata.hr