Severina i Igor se više ne prate ne Instagramu, je li to znak da je braku ipak došao kraj?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Već neko vrijeme se u kuloarima šuška kako je došao braku Severine i Igora Kojića 
  • Pjevačica i nogometni menadžer jedino su jedno drugoga pratili na Instagramu, ali od danas se ne prate
  • Par se vjenčao 2015. godine i to dva puta, prvi put u rujnu u Istri, a zatim dva mjeseca u Beogradu

Već nekoliko mjeseci šuška se kako postoje problemi u braku jedne od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Severine (48) i njezinog 16 godina mlađeg supruga Igora Kojića. Iako par u javnosti nije komentirao navode o problemima, danas su se prestali pratiti na Instagramu što je dodatno potaknulo nagađanja. Naime, od vjenčanja  2015. godine, na Instagramu su pratili samo jedno drugoga. 

Javnost je prvo primijetila da je Igor maknuo profilnu sliku s pjevačicom koja mu je bila na profilu duže vrijeme, kao i da si supružnici ne lajkaju objave kao što su do prije nekog vremena. Igor je čak jučer objavio i video u kojem je označio suprugu te je njime pokušao stati na kraj nagađanjima, no pjevačica ga nije lajkala, a Igor je objavu uklonio.

Stars Zbog prebizarne liste zahtjeva Severina se žestoko posvađala s Kojićima? S Igorom više ne priča, spominje se i razvod!

Severina je tijekom karantene boravila u Beogradu, u obiteljskoj kući Kojićevih, no tamo je prekršila policijski sat, a nagađa se da je razlog tome odlazak iz kuće nakon svađe s Igorom. Brzo nakon tog incidenta pjevačica se vratila u Zagreb gdje je i 21. travnja proslavila 48. rođendan, a Igor nije bio s njom niti joj je taj dan posvetio Instagram post kao što je to radio prijašnjih godina. 

Podsjetimo, par je imao nekoliko vjenčanja, a prvo od njih je održano u rujnu 2015. godine u istarskim Balama u u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Dva mjeseca nakon intimne ceremonije, par je organizirao vjenčanje u Beogradu na kojem je prisustvovalo nekoliko stotina uzvanika te velik broj poznatih osoba. 

Severina i Igor u prosincu 2018. godine otputovali su na odmor na Zanzibar te su tamo imali svoje treće vjenčanje. Severina je odjenula ljubičastu nošnju te se okitila tradicionalnim afričkim nakitom, a do Igora je došetala u pratnji žena iz plemena Masai. Igor je za tu priliku bio odjeven u crvenu nošnju, a razdragana pjevačica je slike podijelila na društvenim mrežama. 

Šiške su in! Kakva promjena! Severina je odrezala šiške i moramo priznati da joj baš dobro pristaju

Posjeti Miss7.24sata.hr