Saznaj koje su zvijezde biseksualne

Getty Images
Među one koji ne prave razliku jesu li s muškarcem ili ženom nedavno se objavom na Twitteru svrstao i Aaron Carter, bivša pop zvijezda devedesetih. Fanovima i ostatku svijeta otkrio je da je zapravo biseksualac - dobar povod da se prisjetimo i drugih celebrityja koji su to već učinili
Vidi originalni članak

Iako ga pamtimo najviše kao mlađeg brata Nicka Cartera iz Backstreet Boysa, Aaron Carter se tijekom godina itekako pobrinuo da mediji o njemu pišu. Bilo da je riječ o problemima s anksioznošću, (za sad dokazano) lakim drogama, i općenito nepromišljenom ponašanju. Spada li i nedavna objava na Twitteru u ovo posljednje ili je samo Aaronov vapaj za još malo medijske pozornosti? Djeluje kao iskrena ispovijest.. Aaron je objavio post u kojem je priznao kako mu se od 13. godine života sviđaju i dečki i cure: "Moram reći nešto što smatram da je bitno za moj identitet i što mi je bilo teret više od pola mog života... Nakon veza s djevojkama, sa 17 godina sam se upustio u odnos s čovjekom s kojim sam kasnije i surađivao."  O kome je točno riječ, Aaron nije želio otkriti. 

Mnoge zvijezde iz razumljivih razloga šute o svom seksualnom životu. Svatko razuman intimu želi zadržati za sebe, posebno ako je riječ o seksualnim afinitetima koji su "drukčiji". Poznati moraju štiti sliku koju javnost o njima ima i sigurno nijedan menadžder boy banda ili pop pjevača ne bi svom štićeniku, kojeg obožavaju milijuni curica diljem svijeta, savjtovao da prizna kako, gle čuda, voli i dečke. No, kad netko ima 29 kao Aaron danas i nije više nekakva zvijezda...

Osim Aarona, i brojne druge zvijezde su priznale da svoju biseksualnost, te su i dalje ostale jednako omiljene u javnosti:

Angelina Jolie: Kada su lijepu glumicu u jednom intervjuu 2003. godine pitali je li biseksualna, ona im je sa smiješkom odgovorila: „Naravno.“ Nitko o tome nije postavljao dodatnih pitanja, a Angie je u međuvremenu postala i majka i supruga Brada Pitta. Sada kada je ponovno singl, tko zna. Možda se lijepa glumica skrasi s nekom djevojkom.

Amy Winehouse: Nikad prežaljena glazbena diva je također bila biseksualna. U jednom intervjuu nedugo prije njezine smrti pjevačica je izjavila: „Da, također volim i žene. Bila sam u vezama sa ženama, ali to ne znači da ne volim više Blakea.“

Billie Joe Armstrong: Frontmen  grupe Green Day je rekao u jednom intervjuu 1995. godine: „Vjerujem da sam oduvijek bio biseksualan. Iskreno govoreći, mislim da su ljudi rođeni biseksualni, ali ih kasnije roditelji ili društvo natjeraju da biraju prema čemu će se orijentirati. U našu glavu je biseksualnost usađena kao loša i tabu. Ali to nije ništa loše, naprotiv: to je nešto predivno!“

Cary Grant: Holivudska legenda se nikada nije javno izjasnila o navodnoj biseksualnoj orijentaciji, ali njegove dvije žene i bliski suradnici su to itekako znali. Između njegova dva braka živio je s glumcem Randolphom Scottom 12 godina. Grant je stekao svjetsku slavu zbog filmova „Charade“ uz legendarnu Audrey Hepburn i „Drž'te lopova“ uz prekrasnu Grace Kelly te će općenito bio san mnogih žena. 

Cynthia Nixon: Glumica kultne serije „Seks i grad“ je već 10 godina u vezi s Christine Marinoni, ali prije toga bila je s profesorom engleskog i fotografom Dannyjem Mozesom s kojim ima kćer i sina. Njezina seksualna orijentacija nije nimalo naškodila ulozi pomalo neurotične Mirande. Dapače, Miranda još za vrijeme popularnosti serijala i filma obznanila svoju vezu s Christinom.

Kesha: U intervjuu za Huffington Post, pjevačica je rekla da joj uopće nije stalo do spola, nego do samog čovjeka. „Volim ljude, a ne njihov spol. Radi se o duši osobe s kojom ste zajedno!“ Nakon problema i poremećaja u ishrani, nadamo se da će se Kesha skrasiti s nekom dražesnom curom ili dečkom, što god.

Cara Delevingne: Engleska manekenka senzacionalnih obrva svoju je prvu ozbiljniju vezu javnosti obznanila prije više od dvije godine. Tada je hodala s cool francuskom glazbenicom St. Vincent. Kada su nakon godinu i pol njih dvije prekinule, mediji su šuškali da je svaka nova pjesma koju je St. Vincent izbacila bila o njenom odnosu s Carom. E da, i prije Care St. Vincent je hodala s još jednom slavnom curom - Kristen Stewart.

Sia: Australska pjevačica i kantautorica (Chandelier, Wild Ones, Cheap Thrills ) komentirala je svoju biseksualnost putem Twittera 2013. godine: „ Ja sam queer, ali ne smatram se lezbijkom jer sam uglavnom bila u vezama s muškarcima. Ali i sa ženama." Ova sjajna kantautorica i dalje osvaja glasom, i doista nam nije bitno voli li više žene ili muškarce. 

Posjeti Miss7.24sata.hr