Sandra Bullock otkrila koji joj je film bio besmislen: "Žao mi je što sam glumila u njemu..."

Instagram@gisou Sandra Bullock
Vidi originalni članak
  • Brojni glumci žale za nekim od svojih glumačkih ostvarenja, a Sandra Bullock otvoreno je ispričala koje je to za nju
  • U novom intervjuu otkrila je kako se radi o nastavku filma „Brzina“
  • Objasnila je kako film „uopće nema smisla“

U intervjuu za TooFab, zajedno s kolegom glumcem Danielom Radcliffom, glumica Sandra Bullock osvrnula se na svoje uloge koje smatra promašajima. Bullock i Radcliffe u intervjuu su upitani žale li za nekim od svojih glumačkih ostvarenja, a Sandra je onda navela svoju ulogu u filmu „Brzina 2“.

„Postoji jedan film za koji bih željela da ga nisam snimila, zove se „Brzina 2“. I prije sam to već govorila. Film jednostavno nema smisla. Spori brod koji sporo ide prema otoku.“, rekla je Sandra. Priznala je i kako zna da film nije bio omiljen ni kod publike.

Stars Svi kažu da je "dobar k'o kruh": Keanu Reeves je zbilja sjajan tip - potvrdila je i Sandra Bullock

U filmu iz 1997. godine, Sandri Bullock je utjelovila Annie koja se s dečkom kojeg je glumio Jason Patric nalazi na krstarenju Karibima. U prvom nastavku filma Sandrin partner bio je Keanu Reeves, no svoju ulogu u „Brzini 2“ nije ponovio.

U intervjuu kod Jimmyja Kimmela prije nekoliko godina, Keanu Reeves priznao je nije želio ponoviti svoju ulogu u filmu jer mu se nije sviđao scenarij, iako je volio raditi s redateljem Jan de Bontom i Sandrom Bullock.

Iako je „Brzina 2“ film koji smatra svojom pogrešnom odlukom u glumačkoj karijeri, Sandra je i nakon njega imala mnoštvo filmskih hitova, a njen najnoviji film „The Lost City“ u kina dolazi 25. ožujka.

Moda Sandra Bullock zabljesnula u originalnom odijelu i topu koji otkriva trbuh. A 57 joj je...
 

Posjeti Miss7.24sata.hr