Rukometna zvijezda Domagoj Duvnjak postao je tata, supruga Lucija rodila je dječačića Šimu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije veoma je tajnovit kad je u pitanju njegov privatni život
  • S dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj uplovio je u bračnu luku krajem 2019. godine
  • Na svom Instagramu, Domagoj se pohvalio kako je dobio sina kojem su roditelji dali ime Šime

Mnoge je iznenadila objava Domagoja Duvnjaka (31) na Instagramu na kojoj se vidi kako drži za ruku malenu bebu kojoj na narukvici piše Šime. Na taj način je kapetan naše rukometne reprezentacije s javnosti podijelio sretnu vijest da je postao tata. Uz samu sliku je napisao 14. 5. 2020., ime dječačića te emotikon srca i zemaljske kugle. 

Domagoj je poznat kao veoma tajanstven kad je u pitanju njegov privatni život. Javnost zna za njegovu vezu sa Lucijom Žulj koja traje još od srednjoškolskih dana, a čak su i prva dva razreda srednje škole i sjedili zajedno u klupi. Par se ne voli medijski eksponirati niti pričati o svojem odnosu, a Domagoj s vremena na vrijeme objavi zajedničku sliku. Lucija mu je velika potpora, a par je listopadu prošle godine izrekao sudbonosno da, no osim te informacije ne zna se gdje ni kakvu je vjenčanicu mlada izabrala. 

Bračni par Duvnjak živi u Njemačkoj gdje Domagoj igra za THW Kiel, a često se druže i s kumovima Nikolinom i Blaženkom Lackovićem kao i s Domagojevom sestrom Ivom koja je u braku s rukometašem Markom Kopljarom.  

Stars Lucija Lugomer rodila je sinčića i pohvalila se s prvom obiteljskom fotkom na Instagramu

Posjeti Miss7.24sata.hr