Prodaje se vila Pamele Anderson: zaviri u prekrasan dom najpoznatije Playboyeve zečice

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Najslavnija Playboy zečica u povijesti, Pamela Anderson, prodaje svoju vilu u Kaliforniji
  • Zvijezda "Baywatcha" oprašta se od svog načina života u Malibuu i seli u rodnu Kanadu
  • Glumica je otkrila kako joj je njezina spavaća soba najdraža i najsenzualnija prostorija u kući

Ikona serije "Spasilačka služba" i san mnogih muškaraca Pamela Anderson odlučila je zamijeniti plažu u Kaliforniji za Kanadu. Iako najpoznatija po (fiktivnom) spašavanju života duž plaža u južnoj Kaliforniji, Pamela Anderson zapravo potječe sa mnogo daljeg sjevera, a glumica i model vraća se u rodnu Kanadu sa svojim novim suprugom.

Pamela Anderson: kako danas izgleda i kome je peti put rekla "da" na tajnom vjenčanju?

Kuću u Malibuu Pamela Anderson kupila je 2000. godine za 1,8 milijuna dolara nakon čega je imanje potpuno preuredila u vilu od 5500 četvornih metara okruženom toplom šumom. Dom u kojem je glumica živjela dva desetljeća prodaje se za 14,9 milijuna dolara.

Kuća na plaži sadrži četiri spavaće sobe i četiri kupaonice raspoređene po glavnoj kući koja je spojena s gostinjskim pansionom.

Glumica je za magazin "People" otkrila da joj je najdraža prostorija u domu - spavaća soba. "Spavaća soba je moja najdraža soba u kući. Obožavam ju i to je najsenzualniji i najčišći prostor s tušem i saunom, uz kadu koja je smještena u samoj sobi."

Novosti Snima se serija o Pameli Anderson, evo tko će utjeloviti najpoznatiju Playboyjevu zečicu. Mogla bi se iznenaditi

Dvorište kuće krasi zadivljujući bazen koji je okružen nasadima avokada, maslina i naranče. Vanjski prostor uključuje i natkrivenu blagovaonicu pogodnu za prigodne večere i privatni pristup plaži. Cijelo imanje okruženo je drvom tikovine.

Life&style Sjećaš li se serije V.I.P. s Pamelom Anderson u glavnoj ulozi? Ova uvodna špica je bila pravi hit...

U interijeru se ističu dva spiralna stubišta koja vode do popločene terase s jacuzzijem. Cijelom kućom prostiru se staklene stijene koje vode na terasu. 

Pamela Anderson nedavno se šesti put udala u tajnosti za svog tjelohranitelja. "Vrijeme je da se vratim svojim korijenima. Zaljubljena sam i nedavno sam se udala", objasnila je Pamela svoju odluku da napusti Kaliforniju. Njen novi trajni dom biti će imanje koje je pripadalo njenoj baki na otoku Vancouver u Kanadi. Ovo nije jedina novost koju je uvela u život, otkako se udala u tajnosti, Anderson je ugasila sve društvene mreže, a u posljednjoj objavi na Instagramu rekla je da se konačno smirila u životu te da je slobodna.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr