Princ William se naljutio na Harryja i Meghan, ali jedna stvar bi mogla pomoći...

Instagram/sussexroyal
Vidi originalni članak
  • Često kršenje kraljevskog protokola od strane Meghan i Harryja ima negativne posljedice na ugled kraljevske obitelji, a sve to utječe i na odnos između dva brata
  • Dok mnogi smatraju da se radi o sukobu između dvije vojvotkinje, kraljevski stručnjaci misle drukčije
  • Nadaju se da će djeca biti dovoljan razlog za izglađivanje odnosa

Ingrid Seward, kraljevska stručnjakinja i autorica više od dvadeset knjiga na temu kraljevske obitelji, smatra da je princ William zabrinut što princ Harry i njegova supruga Meghan Markle svako malo ignoriraju protokol. "Mislim da bi to moglo smetati Williamu jer vidi kako Harry i Meghan čine štetne stvari za djelovanje monarhije", otkrila je u britanskm dokumentarcu pod nazivom "William i Harry: Prinčevi u ratu?", prenosi britanski Daily Mail. 

KRALJEVSKI ŽIVOT Meghan Markle se jadala Pharellu Williamsu: Evo što mu je došapnula...

Tijekom ljeta, Harry i Meghan su često bili na meti kritika - zbog svojih zahtjeva za privatnost, održavanja tajnog krštenja za malog Archieja te odbijanja da javno objave tko su mu kumovi. Bivša američka glumica, koja je svog prvorođenca rodila u svibnju ove godine, je izazvala osudu javnosti i kada je na teniskom turniru u Wimbledonu njezino osiguranje zabranilo fanovima da ju fotografiraju. Također, nakon što je za naslovnicu rujanskog izdanja britanskog Voguea odabrala nekoliko svojih slavnih prijatelja, kritičari su istaknuli da se ona više osjeća kao pripadnica A-liste poznatih i slavnih nego kao članica kraljevske obitelji. 

U istom dokumentarcu Ingrid tvrdi da je do navodne svađe između Williama i Harryja došlo kada su vojvoda od Cambridgea i njegova supruga Kate Middleton bili šokirani brzinom kojom se Harry kretao u svojoj vezi s bivšom zvijezdom hit-serije "Suits". Kako je već poznato, Markle i Harry su se navodno upoznali na spoju na slijepo u srpnju 2016., a zaruke objavili u studenom 2017. godine. Vjenčali su se u svibnju 2018. i dobili sina u svibnju 2019. godine. "Sve je tako brzo prošlo da William i Kate nisu ni stigli upoznati Meghan. Jedva Harry poznaje Meghan."

City Center one 4 nova načina da nosiš bijele hlače: pogledaj 4 kombinacije koje smo složili s ovim ljetnim klasikom

Emily Andrews, kraljevska izvjestiteljica za The Sun, je izjavila da je Harry jednom prilikom nasrnuo na Williama jer u početku nije podržavao Meghan. "Harry mu je rekao: Pokušavaš uništiti ovaj odnos prije nego što je on uopće započeo". Kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl se složila: "To su bili trenuci u kojima se njihova bratska dinamika promijenila. Harry je počeo zamjerati Williamu s obzirom da je on od početka podržavao njega i Kate. Osjećao se iznevjerenim što ne dobiva potpunu potporu svog brata u vezi Meghan".

Nick Bullen, izvršni producent koji već skoro 20 godina surađuje s kraljevskom obitelji, smatra da mediji preuveličavaju stvari. "U obiteljima su ovakve stvari normalne, a kraljevska se obitelj po tome nimalo ne razlikuje. Mislim da se svi nadaju da će Archie biti prilika za pomirenje za obje strane. I kao što mnogi misle, ne radi se zapravo o bitci između vojvotkinja - više je riječ o Harryiju i Williamu".

S kraljevskih dvora Meghan ili Kate? Britanska javnost se izjasnila koja im je vojvotkinja draža, dok je Harry zbačen s trona najomiljenijeg pripadnika kraljevske obitelji

Posjeti Miss7.24sata.hr