Princ Harry javio se ocu princu Charlesu kako bi popravio odnos: "Harry se želi ponovno zbližiti s obitelji"

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Izvor blizak princu Harryju navodi kako otac i sin ipak rade na popravljanju odnosa
  • Navodno je Harry bio taj koji je prvi predložio obnovu komunikacije
  • Nagađa se kako će Harry uskoro posjetiti Veliku Britaniju, a prilikom posjeta nada se i policijskoj zaštiti

Princ Charles i princ Harry pokušavaju izgladiti odnose uoči kraljičinog platinastog jubileja, odnosno 70. godišnjice vladavine, navodi Cosmopolitan

Izvor blizak princu Harryju je rekao kako je Harry odlučio prvi pružiti ruku pomirenja svom ocu i napomenuo da su između Harryja i Charlesa odnosi dosta popravljeni. “Mnogo se bolje slažu trenutno i imaju prijateljske razgovore i video pozive.”

“Harryju je dano do znanja da bi mogao požaliti loše odnose u obitelji i ljutnju koju osjeća te je stoga odlučio to promijeniti”, kazao je izvor. “Postoji osjećaj kao da se Harry polako vraća na svoje mjesto i želi ponovno biti bliži svojoj obitelji.”

Navodno, dužnosnici palače smatraju da će se Harry vratiti u Veliku Britaniju ovoga ljeta u posjet oko kraljičinog jubileja u lipnju, iako se još ne zna hoće li mu u pratnji biti i supruga Meghan, vojvotkinja od Sussexa i njihovo dvoje djece, Archie i Lilibet.

Life&style Harry i Meghan pred Božić objavili prvu fotografiju malene Lilibet: "Ona je od nas napravila obitelj!"

Također je nejasno hoće li se Harry i Meghan pojaviti u Engleskoj i na komemoraciji za pokojnog princa Phillipa koja je predviđena za proljeće, budući da nije mogla biti održana za velik broj ljudi zbog pandemije koronavirusa i pravila o socijalnoj distanci.

Harry je zabrinut i zbog osiguranja, jer on i Meghan više nemaju pravo na policijsku pratnju i zaštitu, iako se Harry nada da će ju dobiti prilikom putovanja i posjeta Engleskoj.

Glasnogovornik princa Harryja objavio je priopćenje u kojem objašnjava situaciju gdje je rekao: “Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa osobno financiraju privatni tim osiguranja za svoju obitelj, ali taj tim ne može zamijeniti potrebnu policijsku zaštitu koja im je potrebna prilikom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu. U nedostatku takve zaštite, princ Harry i njegova obitelji neće biti u mogućnosti vratiti se u njegov dom.”

Stars Detalji velike svađe princa Harryja i princa Williama, Harry je vikao: "Što ti misliš tko si ti?"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr