Preslatko! Franka je podijelila snimku nastupa iz djetinjstva, već tada se vidjelo da je rođena za pozornicu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je podijelila video nastupa iz djetinstva
  • Na sceni je s njom nastupala i najbolja prijateljica i kuma Stefani Vozila
  • Franka i Stefani su pjevale na talijanskom, a imale su i prigodnu koreografiju

Pjevačica Franka Batelić je na Instagramu objavila uspomenu iz djetinjstva - riječ je o snimci na kojoj nastupa s dječjim zborom, a s najboljom prijateljicom ima solo dionicu. Uz isječak videa, Franka je označila prijateljicu Stefani te joj predložila da naprave remake nastupa. Pjevačica je još uz opis fotografije dodala kako je od 1990-ih kao prst i nokat s prijateljicom Stefani Vozilom koja joj je bila i kuma na vjenčanju prije dvije godine.

Djevojčice odjevene u crvene majice i crne suknjice, što je izgleda bila i uniforma zbora, otpjevale su pjesmu na talijanskom, a pri tome su imale i prigodnu koreografiju. Franka je već tada veoma samouvjereno nastupala te se vidi kako joj je pozornica bila predodređena. 

Stars Franka Batelić je ponovno pokazala sinčića Viktora, a na ovoj fotografiji baš je neodoljivo sladak

Pratitelji su bili oduševljeni ovim videom, a komentirala ga je i Ella Dvornik koja je rekla da obožava kad ''netko iščupa bisere''. I prije je Franka znala objavljivati fotografije iz djetinjstva koje su razveseljavale njezine fanove.

Inače, dok čeka povratak na scenu, mlada pjevačica uživa u danima sa sinčićem Viktorom kojeg je početkom godine dobila sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Tijekom karantene javnosti je predstavila novu pjesmu ''Nedodirljivi'' koju je otpjevala uz pratnju brata Nikole na gitari. 

Posjeti Miss7.24sata.hr