Preseksi u 60-oj! Glumica proslavila rođendan u bikiniju - izgleda fantastično

Instagram @haileybieber
Angela Bassett jučer je proslavila 60. rođendan i pokazala da su godine samo broj. Otkrila je i što čini da izgleda ovako mlado
Vidi originalni članak

Angela Bassett dijeli rođendan i godište s kraljicom popa Madonnom, no ona ga je proslavila fotkom na Instagramu - i to kakvom! Pozirala je u šarenom bikiniju uz poruku "Sretan rođendan svoj mojoj braći i sestrama lavicama. Jedimo tortu!", no vjerujemo da poruku nitko nije ni čitao jer smo svi gledali u te mišiće i prekrasnu kožu bez grama celulita. 

Očarani ljudi odmah su se krenuli šaliti na svoj račun ostavljajući Angeli poruke poput "Nisam mislila večeras raditi trbušnjake, ali onda mi je frendica pokazala ovu sliku i ukratko - odradila sam par serija trbušnjaka!". Angela je itekako svjesna toga da svi opčinjeni time koliko mladoliko izgleda pa ponekad niti ne zna što bi im odgovorila; "U stvari ne znaš što reći ljudima kad ti kažu "Ajme, izgledaš toliko dobro"! Što oni očekuju - da se totalno slomim jer sam u 60-ima?".

No kako ostaje u tako dobroj formi? Kaže da je rigorozna u odrađivanju treninga i pridržavanju zdrave prehrane te tvrdi da je 85 posto njene figure stvar prehrane. S osobnim trenerom vježba četiri do pet puta tjedno dižući se rano ujutro, no ako je izvan Los Angelesa, najčešće trenira puno manjim intenzitetom - tada tek odradi 30-ak minuta kardio vježbi i digne nekoliko utega. Izgleda da se svi opustimo na putovanju - pa čak i fantastična Angela. 

STARS Madonna slavi 60! Ovo su njezine najveće kontroverze

Posjeti Miss7.24sata.hr