Poznate Hrvatice vole haljine - koja je tvoj favorit?

promo
Naše poznate modne dame već su uskočile u svoje omiljene ljetne haljine i kako se čini svaka ima različitog favorita. Što im je zajedničko? Sve ih jednako dobro nose!
Vidi originalni članak

Sigurni smo da će se većina djevojaka složiti kako su proljeće i ljeto ono pravo doba haljina. U ovo doba godine sve ih izvlačimo iz ormara i oduševljeno šetamo kad god imamo priliku. Mini, midi, maksi - svejedno je! Jednobojne ili s printom, svečanije ili više casual; sve ih nekako podjednako volimo.

Ljepota Pronašli smo povoljnije varijante predivne haljine Ive Šarić Leko

S nama se očito slažu i ove poznate Hrvatice koje su proteklog tjedna na društvenim događanjima birale različite haljine. Skupili smo ih sve na jedno mjesto jer nas zanima tvoje mišljenje - koja je najbolje odjevena?

Daria Lorenci, Marija Borić, Kristina Krepela, Katarina Baban

Ljetne haljine i sandale očito su top kombinacija naših predivnih glumica. Daria Lorenci zablistala je u divnoj crvenoj midi haljini, dok je Marija Borić izabrala jarko rozi model s volanima. Kristina Krepela i Katarina Baban očito su veći fanovi midi modela jer su se obje odlučile upravo za kraću varijantu haljinice.

MIDI JE NAJBOLJA DUŽINA 20 suknji koje ćeš kupiti sada, a obožavati cijelo ljeto

Katarinina točkasta haljina na preklop model je koji tako savršeno naglašava žensku figuru upravo tamo gdje treba dok je Kristina svoj komad s printom ipak još malo "začinila" jednostavnim bijelim blejzerom.

Iva Jerković, Ana Čagalj, Nina Mia Čikeš

Međutim, među našim poznatim damama kriju se i neke klasičarke pa tako bez obzira na (pro)ljetnu sezonu i dalje radije biraju crno-bijele kombinacije. Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković zabljesnula je u super jednostavnoj maloj crnoj haljini, dok je lijepa Joletova supruga pokazala svoje duge predivne noge u čipkastom mini modelu. Zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš, čiji stil i inače obožavamo, također je oduševila svojim izborom haljine, a naizgled jednostavnu točkastu haljinu savršeno je upotpunila crno-bijelim cipelicama. 

Naše cure stvarno su maherice od stila i uvijek nas inspiriraju svojim lookovima! A sada trk u ormaru po haljinu...

MAŠNICE SU IN Stradivarius ponovno ima najljepše sandale sezone!

Posjeti Miss7.24sata.hr