Ponovno solo. Tatjana Jurić otkrila što je kumovalo prekidu njezinih zaruka

Instagam
Vidi originalni članak
  • Druga šansa za ljubav nije bila uspješna za voditeljicu Tatjanu Jurić i poduzetnika Ivana Zubaka
  • Par je razvrgnuo zaruke, a vijest o prekidu veze nakon kraće šutnje potvrdila je i 38-godišnjakinja
  • Tatjana je bila štura o otkrivanju razloga koji su doveli do kraja veze, no priznala je kako još vjeruje u ljubav

Radijska voditeljica Tatjana Jurić potvrdila je informaciju o kojoj mediji špekuliraju posljednjih mjeseci. Ova 38-godišnjakinja je poznata po tome da svoj privatni život želi zadržati daleko od očiju javnosti, no u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ipak je otkrila kako je njezinim zarukama i obnovljenoj vezi s Ivanom Zubakom došao kraj.

BRUNO ŠIMLEŠA Za prekid veze krivac često nije ni on ni ona, nego njihov spoj!

Tatjana i Ivan prvotno su u vezi proveli tri godine, no raskinuli su početkom 2018. godine. Ipak, svojoj ljubavi su odlučili dati drugu priliku, a u veljači je otkriveno kako par namjerava uploviti u bračnu luku. No, izgleda kako je kraj ljeta donio i kraj ove ljubavi, budući da je voditeljica viđena bez zaručničkog prstena, a s društvenim mreža su nestale i zajedničke fotografije.

Ljubav i to... Kako to da muškarci nakon prekida odmah traže novu ženu? Evo u čemu je stvar

 A da je prekid s članom uprave AutoZubaka konačan, Tatjana je potvrdila kazavši: "Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira". Ipak, u istom je razgovoru priznala i kako još uvijek vjeruje u ljubav. " Za sve šta vaja, moraš imati force, zar ne!?", dodala je za kraj voditeljica.

Posjeti Miss7.24sata.hr