Pogledaj kakvu je haljinu Maja Šuput odjenula za polufinale showa - spektakularna je!

Instagram/@marianne_theodorsen
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput svojim modnim kombinacija oduševi svaki put, a na sinoćnjoj polufinalnoj večeri Supertalenta nadmašila je sva očekivanja
  • Pojavila se u raskošnoj suknji s veličanstvenim volanima koja je gotovo prekrila pozornicu
  • "Mogu reći da sam večeras doslovno POMELA", napisala je ispod objave

Svojim izgledom i neobičnim modnim kombinacijama Maja Šuput svaku nedjelju uveseljava gledatelje showa Supertalent. Ovaj put nas je posebno oduševila jer je za polufinalnu večer nosila grandioznu suknju koja je prekrila gotovo cijelu pozornicu.

Maja se u bijeloj suknji s raskošnim volanima pretvorila u apsolutnu divu, a budući da joj je stilist prijatelj Marko Grubnić, vjerujemo kako je za ovu kombinaciju zaslužan upravo on. I jednoglasno možemo reći - uspjeli su nadmašiti sami sebe!

"Mislim da s punim pravom mogu reći da sam večeras doslovno POMELA", napisala je članica žirija ispod objave. "Feel free to say WOW", dodala je.

Stars Rene Bitorajac objavio video iz 'Plesa sa zvijezdama' iz 2006.: "Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?"

Uz suknju je nosila i bijeli topić te dugačke kožne rukavice gotovo do ramena. Vrhovi njezine kratke platinastoplave kose bili su crne boje i savršeno su dopunili kombinaciju. Iako joj se nije bilo lako kretati, uspjela je, a pritom je izgledala spektakularno.

Što ti kažeš na ovu kombinaciju? Mi smo apsolutno oduševljeni!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr