Počeo je show 'Zvijezde pjevaju' - evo kakve su prognoze

Miss7/Instagram/Facebook
Vidi originalni članak
  • Počela je osma sezona showa 'Zvijezde pjevaju'
  • Nastupilo je osam parova
  • U žiriju su se pojavila nova lica hrvatske glazbene scene
  • Jedan par posebno je oduševio

Nakon pet godina pauze, na program Hrvatske radiotelevizije vratio se glazbeni show 'Zvijezde pjevaju', inačica BBC-jevog showa 'Just The Two Of Us'. Riječ je o formatu u kojemu nastupa osam parova, a samo jedan član, odnosno polovica para je profesionalni pjevač odnosno pjevačica. Njihov nastup ocjenjuje žiri i daje im ocjene od jedan do 10, a svaka emisija završava eliminacijom jednog para.

Life&style Vraća se show 'Zvijezde pjevaju' pa smo se prisjetili nekih nezaboravnih trenutaka i porazgovarali s akterima

Emisija je u Hrvatskoj počela 2007. godine i snimljena je u sedam sezona, a samo se jedan par nije promijenio tijekom svih ovih godina - voditeljski duo Barbara Kolar i Duško Ćurlić, kojima je prepuštena voditeljska palica i u osmoj sezoni.
 

Žiri se tijekom godina mijenjao, a ove sezone čine ga Danijela MartinovićMirela Priselac RemiValentina Fijačko Kobić i Miroslav Škoro. Žiri je pokazao svoju zabavnu i šaljivu stranu, ali i svoju stručnost i iskrenost. 
 

Show je otvorio ovogodišnji pobjednik na Dori, 18-godišnji Roko Blažević, koji je nastupio s pjesmom 'The Dream' (Kao heroj), no ovoga puta izveo ju je na hrvatskom jeziku.
 

Nakon toga natjecateljski dio otvorili su pjevačica Ivana Kindl i poznati lovac iz emisije 'Potjera' Krešimir Sučević-Mađeral s pjesmom 'Zvuci ulice'. Žiri je njihov nastup ocijenio s 22 boda od mogućih 40. PR stručnjak Krešimir Macan i Antonija Matković-Šerić nastupili su s pjesmom 'Up where we belong' i dobili su 21 bod. Najlošiji su bili Pero Galić i glumica Katarina Strahinić koji su za pjesmu 'Ni da mora nestane' dobili samo 20 bodova.
 

Najveću pažnju privukla je blogerica Ella Dvornik, koja je zaboravila tekst pjesme 'Feel it still' tijekom izvedbe s natjecateljskim partnerom Goranom Boškovićem, no unatoč tome dobili su 28 bodova. Dva boda lošiji bili su Bojan Jambrošić i televizijska producentica Ashley Colburn koji su pjevali baladu 'Princeza', kao i televizijski voditelj Frano Ridjan i Žanamari Perčić s pjesmom 'Ako me nosiš na duši'.
 

Najmlađi par u showu, glumica Tara Thaller i Dino Jelusić, oduševili su žiri izvedbom pjesme 'I can't stop loving you', za koju su dobili visoka 32 boda. Jedan bod više, a ujedno i najveći broj bodova, dobili su Jelena Radan i glumac Borko Perić s pjesmom 'All of me', a Danijela je za njihovu izvedbu rekla da je bila čarobna. 
 

Prve eliminacije slijede već sljedeće subote, a najveća opasnost od ispadanja prijeti parovima koji su u ovoj emisiji dobili najmanje bodova - Ivani Kindl i Krešimiru Sučeviću Međeralu, Krešimiru Macanu i Antoniji Matković Šerić te Peri Galiću i Katarini Strahinić. S druge, pak, strane, vjerujemo kako su najbolje ocijenjeni parovi - Tara Thaller i Dino Jelusić te Jelena Radan i Borko Perić - sigurni. Osim ako ne podbace u sljedećoj izvedbi. 
 

Tri smo natjecateljice već vidjeli u prijašnjim sezonama - pjevačice Ivanu Kindl, Jelenu Radan i Žanamari Perčić. Ivana Kindl odnijela je dvije pobjede - u drugoj sezoni s partnerom Nikšom Kušeljom i u šestoj sezoni s partnerom s Goranom Navojcem, a nastupila je još u trećoj i u petoj sezoni. Jelena Radan nastupila je u prvoj, drugoj i petoj sezoni, a Žanamari Perčić u četvrtoj sezoni. Ovogodišnja članica žirija Danijela Martinović u prošloj je sezoni bila u ulozi natjecateljice pa iz prve ruke zna kako je kandidatima na pozornici. 

Vjerujemo kako nas čekaju još brojna iznenađenja, ali i odlični nastupi u showu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr