Pitali smo poznate koji im je najbolji savjet dala mama

Instagram
Mama zna najbolje! Svi smo se u to puno puta u životu uvjerili, a tako i naše zvijezde poput Marijane Batinić, Mije Dimšić, Katarine Baban, Jacquesa Houdeka i Moamera Kasumovića koje missicama otkrivaju najbolji savjet koji su dobili od svoje majke
Vidi originalni članak

Koje su najbolje  savjete od svojih majki dobile naše zvijezde? Evo što su nam otkrili (slobodno primjeni i u svom životu one koje ti se sviđaju, mame poznatih neće ti zamjeriti !) 

Mia Dimšić, glazbenica

"Najbolji savjet bio bi onaj koji mi je rekla još u vrtiću! Nikad nemoj nikog lupiti prva, ali ako tebe netko lupi – vrati mu! Mislim da se to može primijeniti na cijeli život, više-manje!"


Jacques Houdek, pjevač



"Ja imam sreću da imam prizemljene roditelje. Istu stvar koju je mojoj mami Kati govorila njezina mama Manda, moja mama voli reći i meni. A to je jedna stara dobra poslovica koja kaže: U dobrom se ne povisi, u zlu se ne ponizi! Znači, sine, drži kičmu, samo uspravno! Trudi se biti najbolji što možeš da se uvijek možeš pogledati u ogledalo!"

 

Marijana Batinić, tv voditeljica

"Usmjerava me i danas, zadnje što mi se urezalo u pamćenje je da mi obitelj mora uvijek biti na prvom mjestu, da se sve može srušiti i popraviti, ali da uvijek gledam prvo svoju malu obitelj, muža i dijete... Savjetovala me da uživam u malim stvarima u svakodnevici kakva god da je, da će mi život proletjeti, a da nikad u potpunosti neću biti zadovoljna ako me  samo velike stvari budu ispunjavale... Još uvijek je nisam u potpunosti poslušala, ali trudim se. To da je nisam poslušala ne odnosi se na obitelj :) Ono što ću uvijek pamtiti je i to kako mi je rekla da se trudim živjeti danas, ne sutra". 

 

Katarina Baban, glumica

"Najbolji savjet koji mi je dala majka je da ostanem čovjek bez obzira na sve.  Da pružim pažnju i ljudskost svima jer dobro se  vraća dobrima!"
 

Moamer Kasumović, glumac

"Najbolji savjet: da sve što radim u životu radim polako i bez žurbe!"

Posjeti Miss7.24sata.hr