Petra Nižetić se sa suprugom i sinom vratila u Hrvatsku, a povratak je oduševio njezine prijatelje

Instagam
Vidi originalni članak
  • Splitska influencerica već nekoliko godina živi u Americi, u San Franciscu
  • Prvi put nakon što je u svibnju rodila sina Jozu, Petra se vratila sa suprugom Franom u Hrvatsku
  • Podijelila je sliku na Instagramu - uslijedili su brojni oduševljeni komentari njezinih prijatelja

Petra Nižetić Mastelić (38) prije tri godine je slijedila svoje srce te se odselila u San Francisco u kojem se i udala za svog odabranika Franu Mastelića na intimnoj ceremoniji na plaži. Par je u lipnju prošle godine izmijenio zavjete i u Petrinom rodnom Splitu, a nakon odmora su se vratili u svoj prekooceanski dom. Nekoliko mjeseci nakon drugog vjenčanja, Petra je objavila da je trudna, a u svibnju ove godine na svijet je stigao dječak Jozo.

Prije dva dana, Marijana Batinić je na svom Instagram profilu objavila kako joj se vraća prijateljica s kojom ju veže 17 godina dugo prijateljstvo. 

I sama Petra je odmah po dolasku u Hrvatsku objavila sliku s aerodroma u društvu supruga, sina i puno prtljage te je napisala: ''Doma smo''. Brojni njezini prijatelji su joj poželjeli dobrodošlicu te nisu mogli sakriti oduševljenje. 

Između ostalih, dobrodošlicu su joj poželjele Anita Dujić, Marija Borić, Leona Paraminski, Larisa Lipovac, Nataša Janjić, Lucija i Ana Zaninović, Ivana Runjić te mnogi drugi. Jedna pratiteljica pitala je Petru je li to povratak za stalno, a Petra joj je odgovorila : ''Ne još... Ali radimo na tome.'' te je tako odala planove svoje male obitelji.

Posjeti Miss7.24sata.hr