Ovo su najslađi influenseri na svijetu! Zaljubit ćeš se u ovih 10 profila preslatkih životinja na Instagramu

Instagram/@marianne_theodorsen
Vidi originalni članak
  • Trend životinjskih profila na Instagramu prije više od 10 godina započela je - The Grumpy Cat. Najmrzovoljnija mačka na svijetu instantno je postala internetski meme i prva životinjska influenserica na društvenim mrežama
  • Danas vlasnici ljubimaca često za njih otvaraju profile, a neki od njih su i planetarno popularni
  • Izdvojili smo 10 nama najslađih i najzabavnijih njuškica na Instagramu koje prate milijuni ljudi

Oni su medeni, mekani, dlakavi i naprosto neodoljivi. Njihove slatke facice i avanture prate  stotine tisuća ljudi na Instagramu. Oni su pravi mali životinjski influenseri koji će na prvi pogled osvojiti tebe i tvoj Instagram feed. Upoznaj ih!

1. Pudl Kokoro 

Toy pudl Kokoro izgleda poput ewoka iz Ratova zvijezda pa još puno slađi. Ovaj toy pudl  dolazi iz Japana, a svojim svakodnevnim dogodovštinama uveseljava skoro 200.000 pratitelja.

2. Mops Doug

Veliki frajer, a prije svega influenser, mops Doug lako će izreklamirati svaki proizvod - bile to sunčane naočale, Sturbucks kava ili zamrznuta pizza. Njegov profil pomno je uređen i svaka fotografija isplanirana - Doug bi slobodno mogao držati Ted talk čitavoj ekipi.

3. Pomeranc Jiff

Pomeranac Jiff vjerojatno je najpoznatiji među svojim prijateljima influenserima s gotovo 10 milijuna pratitelja! A kako i ne bi bio kada izgleda poput najslađeg plišanca na svijetu. Jiff voli udobne pidžame i pizzu.

4. Gospodin labrador Reagan

Reagan, australski labrador pomalo nalik Alfu, ozbiljan je gospodin od mnogih vještina, a i veliki je fashionista. Najviše voli svoju čovječju sestricu s kojom prolazi kroz svakodnevne pustolovine.

5. Najpoznatiji jež na svijetu Lionel

Najpoznatiji jež na Instagramu, a tako i u svijetu, Lionel je mala bodljikava loptica čiste slatkoće. Poznato je da ga njegova ljudska mama Anna nosi u torbicama u šetni po Charlestonu u Južnoj Karolini. Lionela, naravno, kao svakog celebrityija, često zaustavljaju na ulici i mole za fotku.

Life&style Raj za mačke! Ovo je najgenijalniji namještaj za tvoj dom ukoliko živiš s macom ili više njih

6. Mačak Waffle

Osim što svoje pratitelje neprestano zabavlja raznim odjevnim kombinacijama, mačak Waffles je proglašen jednim od Forbesovih 10 najboljih influensera između kućnih ljubimaca u 2017. godini.

7. Dvolična mačka Venus

Znamo da je svaka mačka jedinstvena u svojim šarama, međutim Venus je ipak nešto jedinstvenija i damo se kladiti da ovakvu mačku niste nikad vidjeli. Ova tigrasta maca, osim što ima oči različitih boja, ima jednu stranu lica crnu. I dok nije toliko neobično vidjeti mace s 2 boje na glavi, Venusina crna i narančasta strana lica su odvojene savršenom ravnom linijom. Osim izgledom, Venus se previše ne razlikuje od svake druge mačke - najviše se voli izležavati i osuđivati ljude oko sebe.

8. Zbunjeni zec Melvin

Iako na prvu djeluje pomalo smotano, čini se da  zec Melvin ipak zna sa suprotnim spolom. Na slikama je najčešće u društvu zečice Biance.

9. Svinjice Prissy, Pop i Prijatelji

Bestice svinjice Prissy i Pop poznate su na Instagramu po nošenju elegantne odjeće i pohađanju nastave sa svojom ljudskom mamom, koja radi kao učiteljica. Uz to su i zvijezde dječje knjige, a u slobodno vrijeme vole sve što vole mladi, najviše druženje s prijateljima.

10. Rakunica Pumpkin

Pumpkin je imala samo mjesec dana kada je pala s drveta i slomila nogu. Mama rakunica se nikad nije vratila po nju - ali Pumpkin danas živi život i uživa u svakoj minuti sa svojom ljudskom mamom, Laurom, i braćom i sestrama psima, Oreom i Toffeejem.  Pumpkin je teška gurmanica koja jednako uživa u pizzi i avokadu, a u slobodno vrijeme najviše voli penjanje na wc školjku i svu garnituru.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr