Na posljednjoj fotografiji Kirka Douglasa slavni glumac je uživao u društvu četiri generacije svoje obitelji

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Holivudska ikona umrla je u srijedu u svom domu u Los Angelesu u 104. godini
  • Od njega su se na društvenim mrežama oprostili članovi njegove uže obitelji ali i brojni slavni i poznati 
  • Na Instagram profilu posljednju fotografiju slavnog glumca objavio je njegov unuk Cameron Douglas

Svijet se oprašta od jedog od zadnjih glumačkih zvijezda koji je predstavljao zlatno doba Hollywooda, Kirka Douglasa, koji je u 104. godini preminuo u srijedu u svom domu u Los Angelesu. Ocu, djedu, šogoru, prijatelju, uzoru i legendi - mnogi ostavljaju dirljive poruke na društvenim mrežama, a na ovoj platformi može i vidjeti i posljednja fotografija zvijezde brojnih kultnih filmova. 

Tućžna vijest Umro je slavni glumac Kirk Douglas u 104. godini, sin Michael oprostio se od oca emotivnom porukom

Na posljednjoj fotografiji koja je snimljena u kolovozu prošle godine Kirk Douglas je u obiteljskom okruženju gdje su prisutna četiri naraštaja ove slavne obitelji. Zvijezda filma Spartak u društvu je svojih najmilijih, svoje supruge Anne (100), sinova Michaela (75), Joela (73) i Petera (64) uz ostale članove obitelji uključujući suprugu njegovog najstarijeg sina Michaela, Catherine Zetu-Jones (50). 

Njegov 40-godišnji unuk Cameron ovu fotografiju koja broji 14 članova slavne obitelji objavio je na Instagramu uz hashtag #Familyfirst. Cameron je sin Michaela Douglasa i Diandre Morell Douglas. 

Dirljive su i poruke s kojima se od svog oca oprostio i glumac Michael Douglas te njegova supruga, Catherine Zeta Jones.

Michael je između ostalog napisao je kako smatra da mu je otac proživio lijep život te da je za sobom ostavio bogatu filmsku ostavštinu. "Završit ću ovu poruku riječima koje sam mu rekao na posljednjem rođendanu i koje će za mene uvijek biti istinite: Tata, jako te volim i ponosan sam što sam tvoj sin", napisao je Michael. 

Glumcia Catherine Zeta Jones također se emotivnom porukom oprostila do Kirka Douglasa. ''Mom dragom Kirku, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ.....Lijepo spavaj'', napisala  je glumica na svome Instagram profilu.  

Posjeti Miss7.24sata.hr