Ovo je 13 najljepših žena svijeta

PR/WhatsApp
Kraj godine donosi liste najbolje odjevenih, najuspješnijih, ali i najljepših ljudi na svijetu. Njih 13 je prema glasovanju 150.000 korisnika plarforme ranker.com proglašeno najljepšima
Vidi originalni članak

Prema platformi ranker.com, a u kojoj je sudjelovalo više od 150.000, između brojih glumica, glazbenica, reality zvijezdi i modela, odabrano je 13 najljepših.

13. Kristen Bell: pomalo neočekivano isključivo zato što nije jako razvikana, ali lijepa plavuša iz Michigana zasluženo se našla na listi. Koliko je decentna u modnom izričaju, toliko je britka na jeziku. Svoje komičarske vještine najbolje je pokazala u filmu Zločeste mame, čiji nastavak se upravo prikazuje u kinima.

12. Jennifer Connelly: Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status modela glumice. Nekoliko sezona za redom je bila zaštitno lice modnih i beauty kampanji kuće Balenciaga. Sve dok je kreativni direktor Nicholas Ghesquiere bio na čelu Balenciage. Kada je prešao u modnu kuću Louis Vuitton, pogađaš tko je počeo na crveni tepih nositi njihov dizajn?

11. Zooey Deschanel: Predivna zvijezda i kreativka iza serije "New Girl" doista ima ono nešto. Čak i kad je glumila omraženu Summer u "500 dana ljubavi", i dalje nam je bila simpatična. A o njezinoj sličnosti s Katy Perry se ne mora posebno govoriti. Fun fact: bivši suprug Katy Perry, Russell Brand, bezuspješno je mjesecima zavodio nesretnu Zooey.

10. Miranda Kerr: Lijepa Australka je knjiški primjer djevojke iz susjedstva. Ona koja uvijek izgleda kao da se spremila na brzinu, ali zapravo iza te krinke nonšalantnosti stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nakon što je rekla konačno zbogom krilima Victoria`s Secret anđelice, lijepa Miranda se posvetila vlastitom biznisu, brandu organske kozmetike KORA Organics.

9. Natalie Portman: O njoj kruže glasine kao jednoj od najinteligentnijih žena Hollywooda. S IQ-om 140, ona uz Sharon Stone ima titulu žene s najvećim kvocijentom inteligencije u glumačkom svijetu.Uvijek njegovana brineta status zvijezde može zahvaliti serijalu "Ratovi zvijezda", ali mi ju rado gledamo u hrpi romantičnih komedija.

8.Blake Lively: Ona doista ima osmijeh od milijun dolara. Plavuša jaaaako dugih noga od smiješne i nezrele Serene Van der Woodsen iz "Tračerice" je prerasla u pravu modnu ikonu. Uvijek savršeno nesavršene kose i s najboljim modnim dodatkom, suprugom Ryanom Raynolds, Blake je prava bomba na crvenom tepihu.

7. Mila Kunis: Uvijek na listi najljepših žena i to sasvim zasluženo. Predivna Ukrajinka svojim osmijehom doista osvaja muška, ali i ženska srca koji ju gledaju na malim ekranima. Bademaste oči, tamna kosa i preplanuli ten, ali i status cool cure čine Milu jedinstvenom pojavom u Hollywoodu.

6. Jessica Biel: Još jedna prekrasna glumica koja je bila i model. Kosa boje meda, svijetle oči, građa poput Francuskinje (iako je all American girl), čine ovu glumicu pravom holivudskom ljepoticom. Ne odmaže joj niti činjenica da joj je dečko Justin Timberlake.

5. Kate Beckinsale: Najpoznatiji po ulozi u filmu Pearl Harbor s Benom Affleckom, ova lijepa glumica je sinonim klasične ljepote. Prodorne smeđe oči i bujna kosa boje meda, ali i fantastično tijelo. Slažemo se, Kate nema manu. A isto tako je neopisivo skromna, priča se.

4. Megan Fox: Doista, moramo li išta reći? Od prvih scena u Transformerima, prekrasna Megan je osvojila sve muškarce svijeta. A i glumca Briana Austina Greena, bez sumnje. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, a ako je to istina, jedino možemo zaključiti: "Taj je novac više nego dobro potrošen".

beauty trik Poznate ljepotice znaju kako se to radi

3. Kate Upton: Svježe udana žena, i to za igrača bejzbola Justina Verlandera, lijepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i prepoznatljivo poprsje čine Kate vrućom robom na tržištu.

2. Scarlet Johansson: Toliko lijepa i talentirana, to su riječi koje opisuju Scarlett. Svoje prve glumačke korake napravila je daskama koje život znače, i to davne 1994. godine. Još jedna plavuša impozantnog dekoltea uz Kate Upton.

1. Charlize Theron: Kraljica svemira i svega što postoji u svemiru. Žena koja svakim danom izgleda sve bolje, i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice. I da, godine joj samo idu u prilog!

Posjeti Miss7.24sata.hr