Ovim zvijezdama prisjeo je poljubac s filmskim partnerom

imbd
Nekim glumcima i glumicama posebno su teško pale ljubavne scene s određenim partnerom. Je li problem bio u njima ili u, hm, higijeni, odnosu, tehnici partnera… Da, čak ni u 50 nijansi sive nije bilo dobre kemije
Vidi originalni članak

Filmski poljupci uvijek su prikazani senzacionalno romantično – i nekako ih tako i percipiramo. Gotovo uvijek imamo osjećaj da među glumcima postoji „prava kemija“. Međutim, stvarnost je sasvim drugačija. Neki su glumci imali ozbiljnih problema poljubiti se s filmskim partnerom. Donosimo neke hollywoodske zvijezde kojima je to bilo osobito mrsko…  

Par iz snova iz serije „Kako sam upoznao vašu majku“ – Alyson Hannigan i Jason Segel, imali su nekoliko scena u kojima se ljube. Alyson je od početka smatrala to odvratnim, jer joj se okretao želudac od okusa cigareta iz Jasonovih usta. U međuvremenu je glumac iz zdravstvenih razloga prestao pušiti. 

U filmu „Pelikanovo pismo“, Denzel Washington nije imao volje ljubiti se s Juliom Roberts. Nevjerojatno! 

ZANIMLJIVO 5 preduvjeta za savršeni poljubac

Elene Bonham Carter nije nimalo uživala u scenama poljupca s Woodyjem Allenom u filmu „Aphrodite. Naime, kaže kako Woody ne ostavlja ništa slučaju i prije svakog poljupca kaže što želi. „Nikakva izmjena tekućina ne dolazi u obzir. Vrlo je hladan, kao da ljubiš berlinski zid. To može čak biti i uvredljivo.“ 

„Ljubiti Marylin Monroe je kao ljubiti Hitlera“, izjavio je glumac Tony Curtis nakon snimanja filma „Neki to vole vruće“. Premda su navodno njih dvoje bili ljubavnici u mladosti, Curtisu su scene poljubaca bile mučne jer mu je Marylin gurala jezik duboko u usta i gotovo ga ugušila. 

Ni kemija između Dakote Johnson i Jamieja Dornana nije bila baš najbolja. Oni jesu snimili vruć film („50 nijansi sive“), ali među njima nikada nije zaiskrilo. 

Thandie Newton glumila je u „Nemogućoj misiji II“ partnericu Tomu Cruiseu. Žalila se da su scene ljubljenja „previše vlažne i da ih previše puta treba ponavljati“. 

Julia Roberts i Nick Nolte međusobno se nisu podnosili. Julia je izjavila kako je on odvratan. A on je rekao kako je glumica užasna osoba. 

James McAwoy je za scenu poljupca s Angelinom Jolie izjavio „da je bila neugodna i jako znojna“. 

Za vrijeme snimanja filma „Djevojka mog prijatelja“, Dane Cook je izjavio da su mu scene ljubljenja s Kate Hudson bile najgore ikada – jer je imala strašan zadah po luku! 

Za vrijeme snimanja filma „Voda za slonove“, Robert Pattinson se dobrano prehladio. Naravno, njegovoj glumačkoj partnerici Reese Witherspoon to nije bilo baš drago. 

Jennifer Laurence nije ni Liamu Hemsworthu, a ni Joshu Hutchersonu omiljena glumačka partnerica za poljubac. Josh se žalio da su poljupci s njom previše vlažni. Liam se pak žalio na njen zadah – navodno je glumica prije scena poljubaca jela češnjak i tunu. 

U ovom slučaju se požalila Jennifer Lawrence. Premda je njen poljubac s Bradleyjem Cooperom proglašen na „MTV Music Awards“ najboljim filmskim poljupcem, glumica kaže da je bio previše vlažan. 

U komediji „Ulovi Smarta“ poljubili su se Dwayne Johnson i Steve Carell. Ni jednom ni drugom se to nije svidjelo. 

Kirsten Dunst doživjela je san svake djevojke – prvi poljubac imala je s Bradom Pittom! Međutim, imala je tada 11 godina i nije bila uopće zainteresirana. Čak je poljubac smatrala odvratnim. 

Rupert Grint i Emma Watson, zvijezde filmskog serijala „Harry Potter“ također su se ljubili na filmu. Emmi to nije baš bilo super – izjavila je da želi što je prije moguće zaboraviti to iskustvo. 

Posjeti Miss7.24sata.hr