Ovih 6 navika za unutarnji mir Meghan Markle se nikad ne bi odrekla - na popisu su krumpirići i vino!

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Meghan Markle mnogo pozornosti pridaje zdravom načinu života što joj omogućuje unutarnji mir, ali i odličan izgled
  • Vojvotkinja od Sussexa tako ne odustaje od svoje rutine koja se sastoji od barem šest usvojenih navika
  • Njezin recept za postizanje životnog balansa mogao bi nam poslužiti kao inspiracija

Napustila je kraljevsku obitelj kako bi sa svojim suprugom Harryjem i sinčićem Archiejem posvetila mirnijem životu, no Meghan Markle svojim životnim i modnim silom još uvijek intrigira mnoge. Njezin stil odijevanja, ukus u uređenju interijera ili navike zbog kojih izgleda besprijekorno nerijetko su pod povećalom. Ne čudi stoga što su popularne i njezine metode postizanja balansa i odražavanja zdravog duha i tijela. Evo što sve Meghan radi kako bi sačuvala unutarnji mir: 

Modni odabir Meghan sada stalno viđamo u jednom modnom komadu, pronašli smo slične u našim dućanima

1. Joga baš svaki dan

Svoju definiranu liniju Meghan može zahvaliti i redovnom vježbanju joge. ''Moja mama je instruktorica joge pa je prakticiranje ove vrste vježbe u mojoj krvi. Volim intenzivni sat Vinyasa joge i još bolje ako se to odvija uz hip hop u mračnoj sobi sa svijećama'', izjavila je Meghan za Women's Health. 

2. Pilates za sagorijevanje kalorija

Kad se ne bavi jogom, Meghan svoju rutinu osvježava satovima pilatesa. Najradije će koristiti Megaformer spravu koja omogućuje učinkovito sagorijevanje masnoća u tijelu i stvaranje kondicije. ''To je najbolja stvar koju možete učiniti za svoje tijelo. Ono se odmah mijenja...Odradite dva termina i već ćete vidjeti razliku'', svojedobno je izjavila.

3. Zeleni sok umjesto kave

Umjesto razbuđivanja jutarnjom šalice kave, Meghan će radije posegnuti za zelenim sokom punim bogatih nutrijenata . ''Mislim da odabir kave ili sličnih napitaka na kraju samo šteti. Zelenim sokovima dobivam stvarno dobar i prirodni izvor energije koji me podiže'', rekla je vojvotkinja od Sussexa. 

Sasvim iskreno Meghan Markle o pobačaju: "Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dijete, da gubim svoje drugo"

4. Veganska verzija krumpirića sa sirom i umakom

Iako si možeš priuštiti obroke najpoznatijih svjetskih chefova. Meghanin najdraži zalogaji su poprilično skromni. The Sun je otkrio kako Harryjeva supruga za večeru rado odabire vegansku verzija pommes fritesa sa sirom i umakom, omiljenog jela Kanađanima. ''Volim pržene krumpiriće. Ali kako bi to funkcioniralo za mene, obično koristim prženi ili pečeni batat, izjavila je Meghan. K tome će i rado popiti čašu crnog vina. 

5. Za doručak samo zdravo

Možda će si u večernjim satima udovoljiti prženim krumpirićima, ali Meghan dan započinje uistinu zdravo. Najradije će pojesti zobenu kašu s bananama, svježim voćem, manuka medom i cvjetnim prahom. 

''Kako prolaze godine, moj pristup starenju je sasvim drugačiji. Brinem se o svojoj koži i tijelu i to ne samo iz estetskih razloga. Kako se osjećam povezano je s tim kako se hranim, koliko se odmaram i koliko pijem vode'', rekla je Meghan. 

Life&style Meghan Markle pokazala unutrašnjost doma u Santa Barbari, jedan detalj svima je zapeo za oko

6. Meditacija čini čuda

Svoj unutarnji balans i mir Meghan postiže meditiranjem. ''Na dane kada ne uspijem vježbati jogu, uvijek pronađem vremena za meditiranje. Bila sam skeptična godinama, ali meditacija stvarno čini čuda'', izjavila je Meghan. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr