Novi celeb par? Je li seksi ljepotan Michele Morrone iz '365 dana' pronašao ljubav s reality zvijezdom?

Instagram@immichelemorroneofficial
Vidi originalni članak
  • Zvijezda filma '365 dana' i reality zvijezda i članica najpoznatije celebrity obitelji na svijetu ovoga vikenda potaknuli su glasine 
  • Michele Morrone pojavio se na reviji Kim x Dolce & Gabbana na kojoj je bila i Khloe Kardashian
  • Društvene mreže preplavila je fotka na kojoj Michele u prisnom zagrljaju drži Khloe upućujući joj intenzivan (strastven? zaljubljen? požudan?) pogled, a obožavatelji se pitaju - imamo li novi par na pomolu?

Bez obzira na kritike koje je dobio poljski erotski triler '365 dana', talijanskom glumcu Micheleu Morroneu donio je svjetsku slavu i obožavanje žena diljem svijeta. Upravo seksi Morrone, talijanski glumac, model, pjevač i modni dizajner, glavni je, (ako ne i najveći), razlog popularnosti ovog filma. Talijanski ljepotan viđen je ovoga vikenda na reviji Dolce & Gabbana na kojoj su bile i sestre Kardashian jer je upravo Kim bila glavna zvijezda i lice Ciao Kim kolekcije

No, iako je Kim trebala biti glavna zvijezda večeri, čini se kako joj je trenutak ukrala mlađa sestra Khloe s fotografijama na kojima dosta prisno pozira s talijanskim glumcem. Iako je Morrone fotografiran i s Kim i s Khloe, način na koji gleda i kako grli mlađu sestru bio je dovoljan da danas američki tabloidi napišu - 'Obožavatelji oduševljeni! imamo li novi par na pomolu?'

Iako njih dvoje nisu dalje komentirali prirodu svog odnosa, osim što su sjedili jedno uz drugo na reviji Kim x Dolce & Gabbana, uskoro će zasigurno morati. Jedna fotografija bila je dovoljna da izazove euforiju među Khloeinim obožavateljima. "Khloe Kardashian i Michele Morrone (Massimo) su duo za koji nisam znao da mi treba", napisao je korisnik Twittera u subotu.

Stars 8 puta kad je obitelj Kardashian iskoristila skandal za vlastitu promociju

A oko novog potencijalnog para na sceni posebno su entuzijastični Khloeini obožavatelji koji reality zvijezdu napokon žele vidjeti sretnu. Naime, Khloein ljubavni život obilježen je vezama s dva muškarca od kojih su je obojica varala. S nekadašnjim profesionalnim košarkašom Lamarom Odomom bila je 7 godina u braku, a njihovu vezu obilježile su njegove česte prevare i borba s ovisnošću. Khloe su tada mnogi ismijavali jer mu je konstantno prelazila preko prevara i vraćala mu se, sve dok se par konačno nije razveo 2016. 

No, ni s drugim partnerom, košarkašom Tristanom Thompsonom, Khloe nije bila veće sreće. Njihova veza bila je još skandaloznija i dramatičnija jer se nekoliko dana prije nego je rodila njihovo prvo dijete otkrilo da ju košarkaš vara. I njemu je Khloe oprostila nevjeru sve dok se godinu dana kasnije nije otkrilo da ju je nastavio varati, i to sa prijateljicom mlađe sestre Kylie. Oni koji nisu u toku s Kardashian obitelji, možda će pomisliti kako ovdje priča između Tristana i Khloe završava i bit će, naravno, u krivu. Iako ga je nakon ovog skandala ostavila, Khloe je ipak odlučila s njime imati još jedno dijete, iako više nisu bili u vezi. Taman kad se činilo da bi se par mogao pomiriti zarad obitelji, u isto vrijeme kad je ona zatrudnila, saznalo se kako Tristan čeka još jedno dijete. Da nije istina mislili bismo da je reality. Sve u svemu, Khloe je nedavno rodila, a obožavatelji se nadaju kako se napokon i opametila te kako će krenuti dalje i maknuti se od košarkaša. Nije ni čudno što toliko navijaju za zgodnog Talijana.

Je li Michele Morrone zauzet?

Iako Morrone trenutno nije oženjen, ima bivšu ženu po imenu Rouba Saadeh. Modna dizajnerica i stilistica iz Libanona, bila je u braku s Morroneom od 2014. do 2018., a bivši supružnicu imaju i dva zajednička sina. Međutim, u lipnju prošle godine, počelo se šuškati o tome kako je zgodni Talijan možda gay. Glasine je pokrenuo, ni manje ni više, nego sam Morrone kada je na Instagramu objavio fotografiju s glumcem i kolegom iz filma Simoneom Susinnom koji ga grli dok su obojica bez majice. Da još pojača efekt, Morrone je u status ispod fotografije napisao: "Ja sam lažljivac". 

Mnogi su to protumačili kao glumčev način da objavi svoju seksualnu orijentaciju i 'izađe iz ormara'. Ipak, na sreću brojnih ženskih obožavateljica, Michele je tu vijest demantirao i rekao kako su on i Simone samo dobri prijatelji, dok se sa statusom referirao na to kako je on glumac, 'a glumci su na neki način lažljivci'. Mnogi su to kasnije tumačili da je to namjerno napravio radi medijske pažnje jer nije mogao ne pretpostaviti što će takva fotografija uz dvosmislenu izjavu izazvati. Znamo svi da tabloidima treba i puno manje od toga.

10 najluđih "Kardashian" momenata koji nam nikad neće dosaditi

Koliko je poznato, 31-godišnji srcolomac trenutno nije u vezi. Morrone je potvrdio da je samac u intervjuu 2020. godine i od tada ga nitko ni s kim nije povezivao. Naravno, ljudi su nagađali da je u vezi sa svojom kolegicom iz 365 dana, Marijom Siekluckom, zbog  prirode njihovih zajedničkih scena, međutim i ovu glasinu je Morrone opovrgnuo, kazavši da su samo prijatelji.

Hoće li glumac i reality zvijezda postati novi par? Sigurno ćemo saznati uskoro u novim epizodama showa The Kardashians

Posjeti Miss7.24sata.hr