Nova prilika za ljubav! Josipa Pavičić u vezi je s bivšim partnerom glumice Nataše Janjić

Instagam
Vidi originalni članak
  • Nova sreća u ljubavi osmjehnula se 42- godišnjoj spisateljici i bivšoj voditeljici Josipi Pavičić
  • Otkriveno je kako već dva mjeseca ljubi dvije godine mlađeg ginekologa Marka Kisića
  • Naočitog liječnika domaća je javnost upoznala kao bivšeg dečka glumice Nataše Janjić Medančić

Spisateljica Josipa Pavičić u vezi je s poznatim zagrebačkim liječnikom, ginekologom Markom Kisićem. Kako doznaje Story, par je u romantičnom odnosu posljednja dva mjeseca, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Potvrda je stigla i kada je zaljubljeni dvojac uhvaćen u zagrljaju prilikom zajedničke šetnje centrom Zagreba. Iako nisu željeli komentirati svoju vezu, izvori bliski paru potvrdili su kako trenutačno proživljavaju nešto osobito lijepo.

S društvenih mreža Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik

Podsjetimo, naočitog liječnika šira je domaća javnost upoznala kao bivšeg partnera glumice Nataše Janjić Medančić. U vezi su proveli godinu dana, no nakon razlaza 2016. godine nisu ostali u prijateljskim odnosima. Štoviše, liječnik je tada za medije decidirano kazao kako ne želi da ga se ikad išta pita vezano uz glumicu.

Miss7 Blog Ne govori mi "Volim te". Pokaži mi. Jer riječi bez djela su - samo riječi

Što se spisateljičinog ljubavnog života tiče, bila je u dugogodišnjoj vezi s novinarom Markom Cigojem s kojim je dobila sina Vitu. Godine 2012. udala se za talijanskog poduzetnika Nicu Bernardinija s kojim je godinu dana ranije dobila drugo dijete, sina Rocca. Premda se zbog ljubavi preselila u Italiju, njihov brak je potrajao tek četiri godine. Vrijeme će pokazati hoće li veza s dvije godine mlađim liječnikom za Josipu biti ona prava.

Posjeti Miss7.24sata.hr