Nives Celzijus obara s nogu čak i u trenirci, muškarci se skrivaju od svojih supruga kako bi komentirali

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Nives Celzijus objavila je jučer navečer na svom Instragramu fotografiju u kojoj pozira u trenirci 
  • Fotka je očekivano potaknula niz reakcija pa nakon desetak sati od objavljivanja ima već preko 16 tisuća lakova i 160 komentara
  • A neki komentari doista su zanimljivi…

„Ma ne, kaj bih se sređivala?! Samo nabacim trenirku!“ 😜, napisala je Nives uz svoju novu fotografiju, koju je objavila jučer na svom Instagram profilu. Ipak, Nives izgleda sjajno čak i u trenirci, zbog čega je odmah zaradila gomilu lajkova i uzdaha muškaraca. U nastavku objave, Nives je također priupitala svoje pratitelje...

„Imate li i vi prijateljicu koja se NIKAD ne sređuje, samo nabaci prvo što joj padne pod ruku? 🙈🤣“, pitala je Nives svoje fanove. 

Među prvima joj je odmah odgovorila Žanamari, pjevačica koja također često na svom Instagram profilu dijeli svoje atraktivne seksipilne fotografije, a nedavno, prema mišljenju čitatelja RTL-ovog Tabloida, upravo ona ima najbolje tijelo među svim Hrvaticama, na što im se 39-godišnja Makaranka zahvalila te u šali poručila da se sad može mirne duše udebljati. Žanamari je fotografiju Nives u trenirci komentirala kratko i jasno: "Ideeš"

Našlo se tu i zabavnih te nekoliko „hrabrih“ komentara pripadnika snažnijeg spola. Nakon što je jedan pratitelj poručio Nives „Samo je nabaci!“, drugi ga je pitao je li mu žena na Instagramu te nadodao kako njegova još nije. Očito su zato neki dečki toliko hrabri u komentarima, sve dok se njihove supruge ne ulogiraju na instagram.

Evo kako se Nives Celzijus sredila za kavu kod mame koja živi kat niže

Ova objava u trenici uslijedila je nakon jučerašnjih fotografija u minici koje su podigle veliku prašinu. Nives je na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stalka. Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija možda je otkrila i malo previše pa su joj pratitelji odmah dali do znanja:. "Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu", samo su neki od komentara uz fotku. 

Inače, prije nekoliko tjedana je Nives Celzijus (pravo prezime joj je Zeljković) najavila kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža. „A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama... Možda samo Nives...“ napisala je na Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr