Nina, Jelena i Maja sinoć su baš zablistale na donatorskoj večeri - koji styling se tebi najviše sviđa?

Sanjin Strukić/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Sinoć je u dvorani zagrebačkog hotela Westin održana humanitarno-donatorska večer Zaklade Vatreno srce
  • Povodom toga okupili su se brojni poznati iz javnog života
  • Tri stylinga su nam posebno zapela za oko, onaj Jelene Rozge, Nine Badrić te Maje Šuput

Jučer se velik broj pripadnika hrvatskog javnog života okupio u zagrebačkom hotelu Westin na večeri s humanitarnim karakterom. Naime, naši poznati javljali su se građanima na telefon, a iznos prikupljen akcijom Zaklade Vatreno srce bit će doniran Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život. Među brojnim sportašima, pjevačima te drugim poznatim Hrvatima posebno su nam za oko zapele tri, možemo reći, popularne hrvatske pjevačice - Jelena Rozga, Nina Badrić i Maja Šuput. 

Kako i priliči večeri, ove dame pojavile su se u veoma svečanim stajlinzima. Pjevačica Jelena Rozga (42) odlučila se za dugu zlatnu haljinu na jedno rame modnog dvojca Envy Room, s mašnom na boku, dok se za njezinu kosu pobrinuo Salon Franić te je odabrala Lana and Love naušnice. 

Njezina kolegica Nina Badrić (47) odlučila se za crno odijelo sa šljokičastim detaljima, također s Envy Room potpisom. Za Ninin make up bio je zadužen vizažist Marko Tolić, a cjelokupni stajling je zaokružila bež sandalama. 

Ni pjevačica Maja Šuput (40) nije mogla proći nezamijećeno u smaragdno zelenoj, šljokičastoj haljini koja je sezala do ispod koljena. Kao dodatke, Maja je nosila viseće srebrne naušnice, crne sandale s velikim cvjetovima na petama te za Miu Miu lakiranu torbicu te je i ovog puta zablistala.

Nama se sva tri stajlinga sviđaju, a koja je pjevačica, po tebi, najbolje odjevena?

Posjeti Miss7.24sata.hr