Nina Badrić posjetila Međugorje, oduševljeni pratitelji joj poručili: "Blago tebi, najbolje mjesto na svijetu".

Instagam
Vidi originalni članak
  • Blagdan Gospe od Zdravlja pjevačica Nina Badrić odlučila je provesti u Međugorju
  • U ovom poznato Marijansko svetište zaputila se u društvu dviju prijateljica
  • Pratitelji su joj poručili kako joj zavide jer se nalazi na najboljem mjestu na svijetu

Pjevačica Nina Badrić zaputila se u Međugorje, a s obožavateljima je podijelila fotografije nastale u ovom poznatom marijanskom svetištu. Tako smo 48-godišnjakinju imali priliku vidjeti u molitvi ispred Gospina kipa, a s pratiteljima na Instagramu je podijelila i video nastao na brdu Križevac koji  donosi pogled na okolni krajolik.

Selfie na kojem pozira sa skulpturom Djevice Marije u pozadini, pjevačica je popratila idućim opisom: "Ja ću otvoriti srce i reći da volim te....". Riječ je o stihu duhovne pjesme 'Jer ti si predivan Bog'.

S društvenih mreža Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične

Objavljene fotografije svjedoče kako se pjevačica na ovo putovanje uputila u društvu dvije prijateljica, a izazvale su i veliko zanimanje njezinih pratitelja na društvenim mrežama. "Blago tebi, najbolje mjesto na svijetu", "Ljubav je tu", "Ti si duša", "A joj Nina, blagoslovljena bila. I hvala Gospi da si došla na brdo ukazanja. Vidi se sreća", samo su neki od oduševljenih komentara koji su se mogli pronaći ispod objave.

S društvenih mreža Nakon kuhinje, Pamela Ramljak pokazala kako je uredila dječje sobe. Mnogi su se izenadili odabirom

Ninin posjet Međugorju oduševio je i poznate domaće dame. Tako su uz pomoć emotikona srca svoju radost s pjevačicom podijelile i njezine kolegice Pamela Ramljak i Nika Antolos te poduzetnice Anica Kovač i Iris Androšević Pinjuh.

Poznata Zagrepčanka u više je navrata istaknula kako vjera ima vrlo važnu ulogu u njezinom životu."Okrenula mi je u mnogočemu pogled na sve. Vjera mi daje mir i zaista mislim da nema toga što čovjek ne može izmoliti. Čovjek mora vjerovati u nešto jer mi smo ljudi duhovna bića koja tragaju za određenim spoznajama. Vjera me je učinila boljom osobom", navela je Nina jednom prilikom za Večernji list.

Posjeti Miss7.24sata.hr