Nina Badrić objavila fotku s Vannom na kojoj izgledaju bolje nego ikad: Pronašli smo njihove zajedničke stare fotke

Instagram@gisou Nina Badrić i Vanna na Instagramu
Vidi originalni članak
  • Nina Badrić i Vanna kolegice su pjevačice i već desetljećima na estradi, ali su i dobre prijateljice
  • Nina se očito jako raduje nadolazećem koncertu Vanne u Areni Zagreb 7. svibnja pa je jučer objavila i njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, na što su uslijedili brojni komentari
  • Iako su dominirale pohvale, bilo je i onih koji su im zamjerili pretjerano uređivanje fotografije, zbog čega izgledaju "kao da to nisu one"
  • Mi smo pronašli neke njihove zajedničke fotografije iz 2014. i 1998. godine, pogledaj koliko su se promijenile

„Vidimo se u subotu 07.05. na koncertu Vanne u Areni Zagreb“, napisala je Nina uz fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pjevačice poziraju očito vrlo dobro raspoložene. 

„Prezgodne ste“, „Nema više ovako profinjenih umjetnica, teško će vas netko nadmašiti“, „Dva najbolja ženska vokala naše generacije, svaka na svoj način“, „Koji komadi“, „Ne znam koja je ljepša“, „Sve mlađe i ljepše“, „Dvije dive i prave dame“, tek su neki od brojnih pohvalnih komentara ispod fotografije.

Ipak, na društvenim mrežama na kojima se dijelila objava, mnogi su komentirali kako su pjevačice ipak pretjerale s naknadnim uređivanjem fotografije: "Photoshop čini čuda", jedan je od komentara. Također, neki su komentirali da Vanna i Nina na fotografiji ne sliče na sebe. 

Stars Vanna je ponosno pokazala kćer za njen 21. rođendan, pogledaj koliko prelijepa Jana sliči na mamu

Inače, Nina i Vanna nastupale su zajedno više puta, a i nakon nekoliko desetljeća na estradi izgledaju i zvuče fenomenalno.

Za usporedbu, pronašli smo dvije zajedničke fotografije pjevačica iz ranijih godina. Ovo je fotografija s Cro a Portera iz 2014. godine. 

A fotografija ispod je od prije 24 godine. Preciznije, s dodjele Porina iz 1998. godine.

Vjerujemo da si na fotografiji prepoznala još neke slavne estradnjake. Severina, koja, poput Vanne i Nine, dugi niz godina izgleda fenomenalno. A jesi li prepoznala mladića s dužom kosom i bradicom skroz lijevo? Da, to je Petar Grašo… On se promijenio najviše od svih, sada je ozbiljniji, iskusniji, muževniji...

Stars Nina Badrić uživa na Maldivima, a sad je otkrila i s kim je otputovala na odmor

Posjeti Miss7.24sata.hr