"Nijedan te muškarac neće voljeti kao on" komentar je uz Sevkinu strastvenu fotku s Tomicom Petrovićem

Instagram@severina Severina Vučković
Vidi originalni članak
  • Severina je objavila fotografiju koja prikazuje strastveni ples s menadžerom Tomicom Petrovićem 
  • Sliku je popratila značajnim stihovima, a komentari su zabavni, u stilu kako je upravo Tomica najodaniji muškarac u njezinom životu
  • Povod? Petrovićev rođendan koji pada na isti dan kao i rođendan Severininog sina Aleksandra, 20. veljače. Nije slučajno, vjerojatno bi rekli astrolozi

Severina Vučković (49) objavila je izazovnu fotografiju na svom profilu posvećenu posebnom danu. Naime, pjevačica je čestitala rođendan svom menadžeru Tomici Petrović objavivši fotografiju na kojoj senzualno plešu tango. U opisu fotografije napisala je stihove pjesme 'Lutka', benda S.A.R.S.: "Hani, ja sam rešen da večno s tobom plešem... Sretan ti rođendan." Tomica je jedna od najvažnijih osoba u Severininom životu, što potvrđuje i njihova dugogodišnja suradnja.

Stars WOW! "Uvod u anatomiju", napisala je Severina uz fotku na kojoj je pokazala golu guzu

Fotografija je ubrzo prikupila mnoštvo komentara i lajkova, iz kojih se može vidjeti kako i Severinini pratitelji vole Tomicu. "Iskreno mislim da ste vas dvoje najljepši par ikada, daa mislim, ljubavni par... i daa to je upravo on tvoj Tomica, mislim da te nijedan muškarac neće voljeti kao on, to se vidi na ovoj slici... a ženi je to najvažnije, da nju muškarac voli, onda ona može njega voljeti... On će te voljeti ne samo na početku veze, braka... nego za vječnost…", napisala je jedna komentatorica svoje razmišljanje.

Drugi su također pisali kako je Tomica nezamjenjiv: "Jedan je Tomica", "Sritno najodanijem muškarcu tvog života", "Sretan rođendan Tomo", "Muškarac u tvom životu koji traje", "Živio Tomica".

Za oko nam je zapela Severinina Louis Vuitton torbica, model koji se ne viđa često kod nas

Tomica je bio Severinin menadžer punih 17 godina. Suradnja je početkom 2019. prekinuta na nešto više od godinu dana, no nakon toga odlučili su ponovno udružiti snage i raditi zajedno. Ovaj dan pjevačici je veoma važan jer na isti dan rođendan slavi i njezin sin Aleksandar. Njezin najdraži dječak napunio je prije dva dana 10 godina, a pjevačica je tim povodom objavila fotografiju gdje u drži malog Aleksandra, a ovu sentimentalnu fotografiju snimala je poznata fotografkinja Mare Milin.  

Stars Severina objavila tatinu fotku iz mladosti: Aleksandar je isti djed, pljušte komentari

"Prošlo je deset godina od kada sam prvi put vidila najlipše oči na svitu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bi pogledala u te oči... Za te oči, u vatru i vodu i nakraj svita. I s dinosaurima bi se hrvala, a di ne bi s korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga,", napisala je.

Posjeti Miss7.24sata.hr