Nećeš vjerovati koliko je ovih 13 zvijezda visoko - na ekranu često djeluju drukčije

Profimedia / @salmahayek Instagram
Visina im nije predstavljala prepreku da dosegnu sami vrh svjetske scene poznatih i slavnih…
Vidi originalni članak
  • "Džepna Venera" uobičajen je izraz za ljepotice tako skladne građe da čovjek (dok ih gleda na ekranu, pozornici) ne može ni naslutiti da su možda i niže od prosjeka
  • Kylie Minogue, Christina Aguilera, Shakira i Eva Longoria samo su neke od slavnih dama niže od 160 centimetara
  • One su pravi dokaz da ženstvenost i visina nemaju apsolutno nikakve veze

U filmovima se „vara“ kao i na fotografijama – kut kamere, perspektiva, retuširanje – zvijezde često, slučajno ili namjerno izgledaju pokazuju višima nego što uistinu jesu. A onda nas iznenadi koliko su neke velike face zapravo malenog rasta… 

1. Nicole Richie

Visoka je 155 cm i vrlo je „krhkog“ tijela, pa je javnost često nagađala da pati od nekog poremećaja prehrane. Nicole - posvojena kći legendarnog glazbenika Lionela Richieja – otkako je postala majka jako pazi na zdravlje i kilograme. 

2. Jamie Lynn Spears

Mlađa sestra Britney Spears visoka je 158 cm, a i optički je manja sestra. Očito ne pati zbog toga i rijetko kada nosi visoke pete – zapravo, stalno je u tenisicama ili japankama.  

ZVJEZDANI VREMEPLOV Neke zaista ne možeš prepoznati - ovako su neke zvijezde izgledale na početku karijere

3. Christina Aguilera

Megapopularna američka pjevačica visoka je 158 cm. Nije baš obdarena visinom, ali zato jest fenomenalnim glasom i seksi oblinama. 

4. Kylie Minogue

Australska pjevačica prava je džepna Venera – visoka je tek 153 cm. Međutim, svojim seksepilom i slatkim glasom to vrlo brzo nadoknadi. U Ujedinjenom Kraljevstvu je sa svojih 29 top 10 singlova najuspješnija pjevačica poslije Madonne, a diljem svijeta prodala je do sada 40 milijuna singlova i 25 milijuna albuma. Nedavno je napunila 50 godina te još uvijek zrači fenomenalnim seksepilom. 

5. Madonna

Rođena kao Madonna Louise Ciccone, prodala je više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu, a „Guinnessova knjiga rekorda“ proglasila ju najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena. Visoka je 158 cm, trenira svakodnevno i gipka je poput mačke. Uvijek je bila simbol lijepog i vrhunski utreniranog tijela.

6. i 7. Ashley i Mary-Kate Olsen

Premda su blizanke, Ashley je visoka 157 cm, a njena sestra 155 cm. Ashley, uspješna dizajnerica, očito stalno je u vrlo visokim petama, ali teško reći da je to zbog kompleksa. Žena je u modnom biznisu, jednostavno se lijepo odijeva, rekli bismo. Mary-Kate je malo niža, a njena visina osobito je primjetna kad stane pored svog supruga Oliviera Sarkozyja – koji je visok 190 cm. Što dokazuje da ljubav ne poznaje centimetre.

8. Reese Witherspoon 

Njena visina od 159 cm nije je spriječila da osvoji Hollywood. Glumica ima već jednog Oscara u torbi. Danas ima 42 godine, ali još uvijek djeluje puno, puno mlađe. 

9. Kim Kardashian

Zgodna američka reality zvijezda visoka je tek 157 centimara. Njezino je bujno tijelo krasilo brojne naslovnice, a Kim je dokazala da visina za ženstvenost uopće nije presudni faktor. Također, dokazala je da ne treba robovati vitkosti.

NEVJEROJATNO Nevjerojatno – znaš li koje su zvijezde jednako stare?

10. Salma Hayek

Prelijepa je meksička glumica visoka 157 centimetara, a visina joj u karijeri uopće nije bila prepreka. Štoviše, upravo je ona jedna od njezinih prepoznatljivih osobina u svijetu filma.

11. Scarlett Johansonn

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica visoka je točno 160 centimetara. Ova 34-godišnja ljepotica dobitnica je nekoliko uvaženih filmskih nagrada, a proglašena je i holivudskim seks simbolom.

12. Eva Longoria

Jedna od najpoznatijih ljepotica svijeta visoka je 157 centimetara. Filmsku je slavu postigla nakon uloge u kultnoj seriji Kućanice, a i danas se njezine uloge prate s velikim zanimanjem. Na račun svoje visine često se šali pa na svom Instagram profilu predivna Eva objavljuje simpatične fotografije na kojima stoji na kutijama kako bi mogla vidjet kameru.

13. Shakira 

Predivna kolumbijska pjevačica libanonskih korijena definitivno je jedna od najljepših žena svijeta, a svojom dobrotom i šarmom osvaja baš sve oko sebe. 

Posjeti Miss7.24sata.hr