Nećeš je prepoznati! Mia Negovetić promijenila je frizuru, nabacila izazovnu šminku - više nije djevojčica

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Perspektivna djevojčica koja nas je osvojila svojim glasom polako izrasta u zgodnu mladu ženu
  • Mia Negovetić trenutačno se priprema za 'Doru 2021', a odlučila se i na promjenu imidža
  • Značajno je skratila i potamnila kosu, a njezina transformacija redom je oduševila obožavatelje

Mlada pjevačica Mia Negovetić trenutno se priprema za natjecanje 'Dora 2021' koje će se 13. veljače održati u Opatiji, a upravo će ondje u punom sjaju pokazati i svoj novi imidž. Podsjetimo, na istom je natjecanju prošle godine zauzela drugo mjesto, a pobjedu ovoga puta priželjkuje s pjesmom 'She’s Like a Dream".

S društvenih mreža Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik

A kako teku pripreme za ovaj nastup 18-godišnjakinja je otkrila na Instagramu gdje je podijelila kratki video koji je nastao za vrijeme probe šminke i frizure. Još početkom studenoga, Mia je iznenadila velik broj obožavatelja drastičnom promjenom frizure. Tada je potamnila kosu i odrazala šiške.

Primjetno je kako se ponovno odvažila na transformaciju pa je tako kosu skratila do ramena, dodatno ju potamnjela i razdijelila prethodno ravno odrezane šiške. U videu je otkrila i dramatičan make up, osnovu kojeg čine efektno plavo sjenilo, crni tuš i sićušni biseri aplicirani tik ispod obrva.

Otkrivamo 9 sjajnih frizura srednje dužine za sve žene koje muku muče s tankom kosom

Za svoj novi izgled primila je niz komplimenata oduševljenih obožavatelja. "Najljepša osoba koju sam ikad vidjela", "Predivna si", "Prekrasna", "Predobra boja kose", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. I dok je neke zbog odabrane boje pri prvoj promjeni imidža prisjetila na glumicu Anyu Taylor-Joy, zvijezdu serije 'Damin Gambit', ovoga puta uspoređena je s kolegicom Andreom Šušnjarom, pjevačicom grupe Magazin. Uviđaš li ti sličnost među njima?

Posjeti Miss7.24sata.hr