Nataša Janjić pokazala je kako kod kuće uživa s tek rođenom kćerkicom Kajom

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Nataša Janjić Medančić, prošle je subote rodila svoje drugo dijete, kćerkicu Kaju
  • Nakon tjedan dana u bolnici, Nataša se vratila kući gdje su ju dočekali suprug Nenad i sinčić Toni
  • Na Instagramu je pokazala kako provodi nedjeljno jutro s bebom

Prošlog petaka, točnije 24. srpnja, glumica Nataša Janjić Medančić u kasnim večernjim satima objavila je da je po drugi put postala mama. Na svijet je došla malena Kaja kojoj su se roditelji neizmjerno obradovali, a fotografija iz rodilišta prikazala je njihove prve zajedničke trenutke. Tada je uz objavu glumica napisala: '' I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir. ''

Nakon što je tjedan dana provela u bolnici, Nataša se u petak vratila kući gdje su ju dočekali suprug Nenad Medančić te 1,5-godišnji sinčić Toni. Osim voljenih muškaraca, dočekala su ju i zlatni baloni od kojih je bilo ispisano ime Kaja, a obitelj je nazdravila pjenušcem što je glumica podijelila na storyju sa svojim pratiteljima. 

Stars Nataša Janjić postala je mama djevojčice predivnog imena, a curicu je rodila i poznata sportašica

No, ipak moramo priznati kako nas je jutrošnja fotografija koju je Nataša stavila na svoj Instagram raznježila. Pokazala je kako izgledaju njezina nedjeljna jutra, a na fotografiji drži kćerkicu na prsima. Već su neki pratitelji primijetili kako malena ima tamnu kosu, a na to je Nataša dodala da je osim tamnokosa i tamnoputa.

Za fotografiju je, pretpostavljamo, zaslužan Natašin suprug Nenad, inače ortoped, a da ima dobro oko za fotografiju već smo se mogili uvjeriti na glumičinom profilu. Par je u braku od prosinca 2018. godina, a možemo zaključiti da im je ova godina u isto vrijeme i najljepša i najružnija, nakon što im je stan prije četiri mjeseca stradao u potresu te su ga morali napustiti. No, sada je sve ružno iza njih, a ova četveročlana obitelj napokon u miru može uživati jedni u drugima.

Posjeti Miss7.24sata.hr