Nataša Janjić objavila je kako se izlazi u 40-ima, evo što su joj poručile kolegice

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Nataša Janjić objavila je fotografiju svojeg izlaska u novim godinama
  • Pozirala je u toploj odjeći i upitala pratitelje kamo se to uopće izlazi, na što su joj kolegice odgovorile šaljivim komentarima
  • Glumica je prije nekoliko dana proslavila 40. rođendan i pozirala u neobičnoj kombinaciji

Nataša Janjić objavila je fotografiju kojom je pokazala kako se to zabavlja u ozbiljnijim godinama! Naime, poznata glumica nedavno je proslavila 40. rođendan, a novo doba popratila je i simpatičnom objavom.

Pozirala je toplo obučena i upitala pratitelje kamo izlaze mladi kad imaju - 40 godina. 

"Spremna sam za izlazak! Toplo i udobno. Gdje danas izlaze mladi 40+?", upitala je Nataša spod objave koju su komentirale njezine kolegice i prijateljice. "Pa u disco, ne'š valjda u kino", poručila joj je dizajnerica Matija Vuica, a Marijana Batinić dodala da u tim godinama "naprave djir autom do McDrivea".

Stars Nataša Janjić je pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima rekla "da"

Glumica je prije nekoliko dana proslavila okrugli 40. rođendan i zamolila pratitelje da je oslovljavaju s "Vi". "ČETRDESET, čovječe!!!! E pa baš sam se naradila! Zato samo da me više ništa ne žulja - ni cipele ni ljudi! I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više!", poželjela je.

"I molim, od danas da me oslovljavate sa Vi", dodala je zaključivši šaljivu objavu na kojoj pozira u svečanoj haljini sa šampanjcem u jednoj i komadom pizze u drugoj ruci. Kolege i prijatelji poručili su joj da je upravo ušla u najbolje godine.

Posljednjih dana Nataša se nalazi na skijanju na koje je otišla sa suprugom, a prisjetila se i kako se pohvalila slavnoj skijašici, Janici Kostelić, da je skijala samouka na crvenoj stazi.

"A vjerujem ti, i drek se kotrlja kad ga bacis niz planinu", rekla joj je tom prilikom Janica, kako je Nataša napisala ispod fotografije. Priznala je i da njezin muž baš i nije skijao, jer je imao drugih obaveza. "On me fotkao", napisala je.

Posjeti Miss7.24sata.hr