Napokon znamo i njegovo Instagram ime! Princ Harry u dokumentarcu je otkrio više no što je htio

shutterstock Princ Harry
Vidi originalni članak
  • Dokumentarac o odmetnutom kraljevskom paru - Harryju i Meghan, jučer je stigao na Netflix
  • Usred priče o tome kako je izgledao njihov prvi kontakt, otkriveno je i kojim se nadimkom princ Harry služio na Instagramu
  • Nikad ga ne bismo pronašli pod tim imenom, a kako je nastalo ima veze s prinčevim osiguranjem i glazbom koju voli

Samo je jedan dan prošao otkako je hit dokumentarac o Harryju i Meghan objavljen na Netflixu, a oni s detektivskim parom očiju već pomno seciraju i propitkuju sve što se iz njega iščitati da. Neke smo stvari o kraljevskoj obitelji već znali, neke smo naslućivali, a našao se u dokumentarcu i jedan slatki detalj koji je vrlo vjerojatno većini na prvo gledanje promaknuo.

Stars Dokumentarac na koji se čekalo: Meghan je objavu zaruka s Harryjem opisala kao 'orkestrirani reality show'

Naime, kada je Harry pričao o svom prvom kontaktu s Meghan preko zajedničkog prijatelja, a nakon što je na Instagramu ugledao njezinu fotografiju provučenu kroz popularni Snapchat pseći filter, gledatelji su dobili priliku vidjeti i njegov vlastiti, nažalost trenutno nepostojeći, privatni Instagram račun.

Harry je tako nekada bio ponosni vlasnik Instagram profila @SpikeyMau5 kojeg je Meghan zapratila nakon što je i službeno upoznala princa 2016., a priznala je da profil bez lica koje se vidi na profilnoj fotografiji, samo s kacigom u obliku miša, ni po čemu nije dao naslutiti o kome je zapravo riječ. Otkrila je i da joj uhođenje njegovog Instagrama u konačnici otkrilo puno toga o njemu, a najviše je o njemu kao osobi doznala iz objava koje su se odnosile na njegov dobrotvorni rad s ljudima i životinjama u Africi.

Life&style Koliko je istine, a koliko zapravo laži u 'Kruni'? Evo koji su događaji potpuno izmišljeni

A za one koji se možda pitaju postoji li neko značenje iza njegovog Instagram nadimka, 'Spike' je bio nadimak koje su osiguranje i policija imali za Harryja, a koji je vrlo vjerojatno povezan s njegovom pomalo neurednom crvenom kosom. Ovaj mu se nadimak očito svidio jer je navodno koristio ime Spike Wells i za svoj privatni Facebook račun. 'Mau5' se pak odnosio na Harryjevo obožavanje  legende house glazbe Deadmau5 i općenito ovog glazbenog žanra. I priznajemo, njegov nas je glazbeni ukus malčice iznenadio. Pozitivno, dakako!

Posjeti Miss7.24sata.hr