Nakon što su joj hakeri zaprijetili da će objaviti njene gole fotografije, glumica je to učinila sama

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Američka glumica i pjevačica Bella Throne (21) trebala je biti još jedna zvijezda čije su obnažene fotografije "procurile" pa se njima naslađuju ili pak na njih zgražaju diljem svijeta
  • Mlada zvijezda odlučila je da ne želi biti žrtvom ucjenjivača niti u njihovoj moći
  • Povukla je hrabar potez - Bella je sama fotografije objavila na Twitteru
  • Rezultat je što se tiče fotki isti, samo Bella sad dobiva mnogo poruka podrške

Žene se nerijetko suočavaju s uznemiravanje što uživo, što na internetu, a posljednjih godina to je sve češći slučaj. I ne radi se samo o slavnim osobama premda su one češća meta. Međutim, vrijeme je da se neke stvari promijene, a tome svjedoči i mlada američka glumica i pjevačica Bella Throne.

Moda Lidlova nova ljetna kolekcija je sjajna - složila sam dva super stylinga, za dan i večer

Ova sve popularnija 21- godišnjakinja Amerikanka iza sebe ima velik broj uloga, a poznatija je po filmovima ''Ponoćno sunce'' i ''Još si tu''. Osim glumačke karijere polako, ali sigurno osvaja i glazbenu scenu te je prepoznatljiva po svom stilu koji se razlikuje od onog što smo navikli gledati među mladim zvijezdama u usponu. A da je drugačija, Bella je pokazala objavivši screenshotove svoje komunikacije s hakerima koji su joj provalili u mobitel na kojima se lijepo može vidjeti kako joj govore da imaju sve njezine slike i videozapise.

 Također je napisala kako je već umorna i kako su joj dosadili muškarci koji ju žele samo iskoristiti te da će od sad preuzeti odgovornost za vlastiti život. Da misli ozbiljno pokazala je tako što je sama na svom Twitteru objavila gole fotografije i ovim hrabrim potezom dala je do znanja da se ne da ucjenjivati.  Svaka čast, Bella!

Posjeti Miss7.24sata.hr