Nakon predivnog prvog zaručničkog prstena sprema li se Ben dati J.Lo novi? Fotke tako pokazuju

Instagram@lejla.fili Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili su svoju romacu
Vidi originalni članak
  • Kada je Ben Affleck 2002. godine dao zaručnički prsten Jennifer Lopez svi su se divili ljepoti ružičastog dijamanta
  • Hoće li i drugi zaručnički prsten od 49-godišnjeg glumca biti jednako lijep, ako ne i atraktivniji, možda bi mogli uskoro saznati
  • Naime, Ben je u društvu mame i sina Samuela uhvaćen kako razgleda nakit u izlogu Tiffanyja gdje se nalazilo i blještavo prstenje

U slučaju da joj Ben Affleck pokloni zaručnički prsten Jennifer Lopez (nakon što je to već napravio 2002. godine) bi to bio šesti zaručnički prsten za 52-godišnju pjevačicu i poduzetnicu. Po svemu sudeći, to bi se upravo moglo dogoditi kako su paparazzi uhvatili 49-godišnjeg glumca  kako u Westfield Century Cityju u Los Angelesu razgledava izloge Tiffanyja u kojima se i nalazi prstenje. 

Stars Jennifer zapalila fanove nakon vikenda s Benom Affleckom: ''Doslovno nešto najseksi što sam ikad vidjela!''

Affleck je zanimaciju za blještavi nakit pokazao sasvim ležerno obučen u traperice te svjetlosivu jaknu dok je u ruci držao kemijsku olovku i papir. Nalazio se u društvu mame Chris Anne Boldt te svog devetogodišnjeg sina Samuela. 

Također, zanimaciju za nakit pokazao je i dva dana nakon što su on i Jennifer okupili svoje obitelji na izletu u Magic Castle u Los Angelesu, na kojem je prisustvovala i Affleckova mama. 

Je li Ben uistinu bolji izbor za J.Lo od Alexa? Evo što kaže horoskop s kim je kompatibilnija

Podsjetimo, Ben i Jennifer obnovili su svoju romansu nakon one koja je započela davne 2002. godine kada su se upoznali na snimanju filma Gigli. Već iste godine u studenome glumački zvjezdani par se zaručio, ali samo nekoliko dana prije dogovorenog datuma vjenčanja, 2003. godine, ceremoniju su i odgodili. Zaruke su naposljetku prekinuli 2004. godine. 

No, nakon štos u prekinuli svoje posljednje veze - Jennifer s Alexom Rodriguezom (46), a Ben s Anom de Armas (33) - ponovno su se upustili u romantičnu vezu početkom travnja ove godine

Prvi zaručnički prsten kojeg Ben dao Jennifer dobila od Bena krasio je 6.1-karatni ružičasti dijamant te se njegova vrijednost procjenjivala na 1.2 milijuna dolara, a izgleda kako je ona sada puno veća. Naime, kako prenose strani mediji, njegova cijena sad bi mogla iznositi 12 milijuna dolara ili otprilike 76.5 milijuna kuna.

Hoće li ponovo pasti zaruke za ovaj zvjezdani par za koji su navijali mnogi fanovi, ostaje za vidjeti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr