Nakon potpunog gubitka kose, Jada Pinket Smith povukla je potez koji nadahnjuje

Shutterstock Jada Pinket Smith
Vidi originalni članak
  • Jada Pinkett Smith pati od alopecije odnosno gubitka kose
  • Glumica je to javno prvi put objavila 2018. godine učinivši problem ćelavljenja žena temom za razgovor
  • Nešto prije svog 50. rođendana usudila se napraviti hrabru promjenu 

Jada Pinkett Smith (49) napravila je hrabar korak prije tri godine (2018.) i učinila temu alopecije odnosno gubitka kose od kojeg i sama pati predmetom svog talk showa „Red Table Talk“. Kao razlog zašto je tada tu temu objavila javno, navela je mnoga pitanja koja je dobila o turbanu koji je tada nosila prikrivajući ćelavost. Svojoj kćeri Willow (20) i majci Adrienne (67) priznala je: „Bilo je zastrašujuće kad je počelo. Jednog sam se dana našla pod tušem i odjednom sam imala pregršt kose na rukama.“ Od straha od ćelavosti naježila sam se."

Jada Pinkett Smith: Inspirirana novom frizurom

Vodila je svoj talk show „Red Table Talk“ sa šeširom zbog kojeg bi se osjećala kao da to nije ona, kao da nosi krinku. Međutim, s vremenom se Jada pomirila s gubitkom kose i prihvatila to. Supruga Willa Smitha (52) objavila je na Instagramu sliku obrijane glave na kojoj stoji pored kćeri Willow.

Life&style Dok ćelavost supruge Jade Will Smith brani šamarom, žene s alopecijom govore kako je živjeti bez kose

Napravi ovaj jednostavan test kod kuće i otkrit ćeš gubiš li previše kose

„Willow me natjerala na to jer je bilo vrijeme da se pokažem“, napisala je o fotografiji koja prikazuje dvije prekrasne snažne žene. Glumica, koja će u rujnu proslaviti 50. rođendan, također je rekla da će joj pedesete biti radost s ovom ćelavom glavom. Tu procjenu dijele mnogi njeni sljedbenici. U komentarima joj obožavatelji i prijatelji čestitaju na novom izgledu.

Posjeti Miss7.24sata.hr