Nakon kuhinje, Pamela Ramljak pokazala kako je uredila dječje sobe. Mnogi su se izenadili odabirom

Instagam
Vidi originalni članak
  • Pamela Ramljak ponovno je odškrinula vrata svoga doma te je nakon kuhinje pokazala uređenje dječjih soba
  • Pjevačica je majka dvoje djece, a s pratiteljima na Instagramu je podjelila fotografije prostorija koje je za njih samostalno uredila
  • Dok je soba njezinog sina Antuna prilagođena trogodišnjaku, pri uređenju kćerkine sobe odlučila se na nešto ozbiljniju varijantu

Nakon što je fotografijama nove kuhinje koju je samostalno dizajnirala izazvala pravo oduševljenje, pjevačica Pamela Ramljak s pratiteljima je na Instagramu odlučila podijeliti i izgled dječjih spavaćih soba. Podsjetimo, 40-godišnjakinja je početkom kolovoza rodila kćerkicu Mariu, a za nju je osmislila sobu koju krase ružičasti detalji.

Stars Pamela Ramljak pokazala novu kuhinju koju je sama dizajnirala - detalji su genijalni

Uz veliki bračni krevet tu se našla i upečatljiva sofa fuksija boje te nekoliko manjih bijelih komoda. Budući da je njezina kći premalena da bi boravila u ovoj prostoriji, pjevačica je priznala kako će to neko vrijeme biti soba za goste.

"Puno sam razmišljala što da napravim jer sam se dvoumila između slatke dječje sobice ili već ozbiljnije varijante koju neću morati uređivati ubrzo nakon što naraste. Iako mi se sviđala ideja bijelo-rozog prostora, ipak sam odlučila kupiti veliki bračni krevet na kojem ćemo zajedno spavati, a suprug i sin će spavati u drugoj sobi", svojedobno je o uređenju ove prostorije pjevačica otkrila za časopis Story.

S društvenih mreža Maja Šuput objavila fotografiju trenutka koji joj je promijenio život, a jedan detalj je svima upao u oko

S druge strane, soba njezinog trogodišnjeg sina Antuna u potpunosti je prilagođena njegovoj dobi te vrvi igračkama među kojima se ističu drvena kuhinja i platneni šator. Zidove sobe krasi i dekorativna tapeta s motivima zgrada, a tu su šarena fotelja koja je u Pamelinom prošlom stanu krasila dnevni boravak. Nadalje, objavljene fotografije pokazuju kako je svoje mjesto u dječakovoj sobi pronašao i drveni klavir.

"Predivno", "Prekrasno", "Wow", "Prepredivno je", "Jako lijepo, baš moćno izgleda", "Bolje nije moglo", samo su neki od komentara koji su se učestalo ponavljali ispod objavljenih fotografija. Što ti kažeš, može li Pamela pjevačku karijeru zamijeniti onom dizajnerice interijera?

Posjeti Miss7.24sata.hr