Najtužnija princeza na svijetu se vratila kući, je li sve u redu u obitelji princa Alberta?

Profimedia / @salmahayek Instagram Monako je pozdravio povratak princeze Charlene u kneževinu
Vidi originalni članak
  • Princeza Charlene od Monaka konačno se vratila u Kneževinu nakon što je 6 mjeseci živjela sama u Južnoj Africi, daleko od princa Alberta i njihovo dvoje djece, šestogodišnjih blizanaca Jacquesa i Gabrielle
  • Službena verzija je bila da se u Monako ne vraća zbog zdravlja, ozbiljne infekcije sinusa 
  • Njezin produljeni boravak izazvao je u europskim medijima nagađanja o problemima u njezinu i Albertovu braku, tvrdeći da je "pobjegla"

Monako je pozdravio povratak princeze Charlene u kneževinu nakon što je veći dio godine provela u svojoj domovini Južnoj Africi. Njezin boravak u zemlji u kojoj je odrasla, potaknuo je nagađanja o potencijalnom razdoru unutar kraljevskog para - tvrdnju koju je obitelj demantirala. No mnogi im nisu povjerovali. U Europi nema tako dobrih lječnika kao u Južnoj Africi? Bogati monegaški princ ovdje si ne može platiti najbolje stručnjake i tretmane?

S kraljevskog dvora Princeza od Monaka: Zašto je zovu najtužnijom princezom na svijetu i 'Ženom bez osmijeha'

"Princeza Charlene konačno se ponovno susrela u Monacu sa svojim suprugom princom Albertom i djecom princom Jacquesom i princezom Gabriellom", objavila je kraljevska palača Monaka na Instagramu. 43-godišnjakinja je doletjela privatnim avionom svog supruga iz  južnoafričkog grada Durbana u Nicu u Francuskoj, a dočekali su je Albert i njihova djeca.

Nakon dužeg boravka u Južnoj Africi zbog zdravstvenih problema, princeza Charlene od Monaka vratila se kući u nedjelju navečer. Charlene je bila zadržana u Africi otkako je u svibnju dobila tešku infekciju uha, nosa i grla. U lipnju je južnoafrička Zaklada princeze Charlene od Monaka objavila da je kraljevski medicinski tim dao upute Charlene da se ne vraća natrag u Monako jer se još mora podvrgnuti nekim zahvatima i nakon toga se oporaviti.

Meghan je imala najskuplji kraljevski porod ikad od skoro 100 tisuća kuna, a znaš li tko je imao najjeftiniji?

Princeza Charlene stigla je u Južnu Afriku početkom ove godine kako bi radila i podizala svijest javnosti o različitim humanitarnim ciljevima. Charlene je objavila svoju fotografiju na Instagramu na kojoj se ona, djeca i Albert grle ispred kamere. Nazvala je to "sretnim danom", zahvalivši svojim pratiteljima što su je održali jakom. Prije povratka u Monako, zahvalila se južnoafričkim liječnicima: "Željela bih zahvaliti liječnicima u Južnoj Africi koji su učinili ogroman posao u pomoći meni i jako se veselim što ću se vratiti svojoj djeci. I hvala ti, Južna Afrika. Hvala svima i Bog vas blagoslovio."

Stars Lijepe blizanke nećakinje princeze Diane ukrale su svu pozornost u šljokičastim srebrnim haljinama

Charlene je zadnji put snimljena sa svojom obitelji kada su je u kolovozu odletjeli posjetiti u Južnoafričku Republiku, kada je na Instagramu podijelila fotografije njihovog ponovnog okupljanja. No za vrijeme odsutstva bila je prisiljena propustiti važne događaje, uključujući prvi dan škole svojih blizanaca i 10. godišnjicu braka s princom Albertom. "Ono što mi je bilo izuzetno teško je kada me je moj liječnički tim izvijestio da se ne mogu vratiti kući za svoju 10. godišnjicu braka", rekla je, dodajući da je Albert njezin "kamen i snaga".

Nama sve to i dalje djeluje malo isfrizirano, velike izjave o ljubavi, fotografije sretnog susreta. Nekako nam više izgleda kako su odbjeglu princezu pola godine morali nagovarati i uvjeravati da se vrati u Kneževinu da ne izbije skandal oko raspada prinčevog braka. A tebi?

Posjeti Miss7.24sata.hr