Najtužnija princeza, Charlene od Monaka, po prvi put u javnosti nakon višemjesečnog izbivanja

Profimedia / @salmahayek Instagram princeza Charlene
Vidi originalni članak
  • Nakon povratka s liječenja, princeza Charlene prvi put se pojavila u javnosti
  • S obitelji je prisustvovala E-Prix utrci u Monaku
  • Njen povratak u Monaku se željno iščekivao

Princeza Charlene od Monaka, koju mnogi nazivaju najtužnijom princezom na svijetu po prvi put se pojavila u javnosti nakon višemjesečnog izbivanja. Sa suprugom, princom Albertom i njihovim sedmogodišnjim blizancima, princezom Gabriellom i princom Jacquesom, imala je zajednički službeni izlazak u Monaku, na utrci E-Prix.

Bivša olimpijka sudjelovala je u predaji trofeja te je s obitelji pozirala za fotografije, a lokalni mediji prenijeli su kako su se njen povratak i ponovna javna pojavljivanja mjesecima željno iščekivali. Za ovu prigodu pokazala je i novu, ultra kratku platinastu frizuru, a pojavila se u elegantnom tamnosivom odijelu. Većinu vremena provela je igrajući se sa svojom kćeri, princezom Gabriellom.

Stars Najtužnija princeza liječi se na psihijatriji, šuška se o njezinoj aferi s bivšim dečkom Naomi Campbell

Princeza Charlene u Monako se vratila u ožujku, nakon četveromjesečnog liječenja u švicarskoj klinici, a službeno objašnjenje je bilo da je patila od emocionalne i fizičke iscrpljenosti. Već dulje vrijeme šuškalo se o problemima u braku, čemu su se pripisivala njezina česta izbivanja iz Monaka i povlačenja iz javnosti. 

Službena verzija kaže da se princeza Charlene već neko vrijeme bori sa zdravstvenim problemima, a tek se povremeno javljala putem objava na društvenim mrežama. Tako je prošle godine za vrijeme službenog posjeta, u Južnoj Africi podvrgnuta operaciji nakon što joj je dijagnosticirana kronična upala sinusa. Iz tog razloga, njen povratak kući nekoliko je puta odgođen, dok se napokon nije vratila u studenom prošle godine. 

Sada se nakon mjeseci izbivanja vratila obitelji, a mnogi su i dalje zabrinuti zbog njezina izgleda, pogotovo jer je i sada u javnosti djelovala tužno i izgubljeno. 

Life&style Prokletstvo obitelji Grimaldi: je li zato princeza Charlene čak tri puta bježala sa dvora?

Posjeti Miss7.24sata.hr