Najstarija kći Jessice Albe neodoljivo je nalik svojoj lijepoj majci, zar ne?!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jessica Alba snimljena je u društvu starije kćerkice Honor Marie Warren
  • 10- godišnja djevojčica slika je i prilika poznate mame
  • Jessica i Cash Warren imaju troje djece - Honor, Heaven i Hayes

Jessica Alba (37) majka je troje djece i zna ponekad objaviti pokoju njihovu fotografiju na društvenim mrežama, iako ne baš prečesto pa smo se baš iznenadili kad smo vidjeli njezine posljednje fotografije iz šetnje s najstarijom kćerkom Honor (10). 



 

Jessica i 10- godišnja Honor prošetale su ulicama Los Angelesa držeći se za ruke. Vrlo jednostavno odjevene, Jessica u crnu haljinu i traper košulju dok je na nogama imala crne glomazne gležnjače, a Honor baš onako kako priliči djevojčici u opuštenom izdanju-  u crvenoj trenirci s motivima srca i popularnim Adidas tenisicama. Smeđokose majka i kći, kao finalni touch svojim stylinzima odabrale su sunčane naočale.  

BFF Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar

Podsjetimo, Jessica osim Honor ima još dvoje djece, 7-godišnju Heaven i jednogodišnjeg sina Hayesa koje je dobila u braku s redateljem Cashom Warrenom (40). Par će uskoro proslaviti 11. godišnjicu braka, a i dalje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Na Instagramu možemo često uživati u idiličnim obiteljskim fotografijama, a ne može se ne primijetiti kako su njihova djeca prava kombinacija svojih zgodnih roditelja.

Posjeti Miss7.24sata.hr