Na svoj 96. rođendan kraljica Elizabeta II. dobila je i vlastitu Barbie lutku

Instagram/Mattel Mattel stvorio Barbie lutku po uzoru na kraljicu Elizabetu II.
Vidi originalni članak
  • Kraljica Elizabeta II. povodom 70. godine svoje vladavine dobila je i vlastitu Barbie lutku
  • Američka kompanija igračaka, Mattel uvrstila je Barbie lutku po uzoru na kraljicu Elizabetu II. u svoju kolekciju Barbie’s Tribute
  • Barbie lutka pušta se u prodaju danas, prigodno na kraljičin 96. rođendan 

Kraljica Elizabeta II. danas slavi svoj 96. rođendan, a iako će ga proslaviti u privatnosti na imanju Sandringham, mnogi ga obilježavaju na razne načine, baš kao i 70. godina njene vladavine.

Na službenim profilima kraljevske obitelji povodom njenog rođendana objavljena je njena fotografija gdje ju se može vidjeti s voljenim konjima, Bybeck Katie i Bybeck Nightingale.

Kraljica svoj rođendan slavi usred 70. godine otkako je na britanskom kraljevskom tronu, kao najduže vladajući britanski monarh.

Tim je povodom poznata kompanija za izradu igračaka, Mattel odlučila izraditi svoj najpoznatiji proizvod, Barbie lutku, po uzoru na kraljičin lik. Lutka će se prodavati u londonskim trgovačkim centrima Harrods, Selfridges i Hamleys.

Stars Kraljica Elizabeta II. danas slavi 96. rođendan, ovo su detalji koje možda nisi znala o njoj

Look Barbie lutke kreirane po britanskoj kraljici inspiriran je jednim od najzapaženijih kraljičinih modnih odabira. Lutka je odjevena u elegantnu haljinu boje bjelokosti s plavom lentom koja je ukrašena kraljevskim odlikovanjima.

Predivna kruna krasi glavu lutke, a pripadajući modni dodaci i nakit također dolaze s ovom Barbie lutkom kraljice Elizabete II. Barbie lutka po uzoru na kraljicu dolazi i u posebnom pakiranju s kutijom u zlatnoj boji.

Ova Barbie lutka dio je Mattelove Barbie’s Tribute kolekcije,  koja je lansirana prošle godine  kao odavanje počasti svim “poznatim povijesnim ličnostima i vizionarkama koje su imale izniman utjecaj na društvo”.

Mattel je lutku osmislio u sklopu kolekcije pod nazivom Barbie's Tribute Collection, lansirane prošle godine u čast svih "poznatih povijesnih ličnosti i vizionarki koje su imale izniman utjecaj na društvo". Svoju Barbie lutku tako je već dobila i Lucille Ball, američka glumica i komičarka. 

Life&style Tajna dugovječnosti Elizabete II. je u cuganju, kaže nova knjiga autora bliskog kraljevskoj obitelji
 

Posjeti Miss7.24sata.hr