Milla Jovovich ima tri kćeri, ali jedna od njih izgleda identično kao mama - pogotovo u ulozi iz Petog elementa!

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Milla Jovovich i njezina kći Ever izgledaju gotovo identično
  • Danas 45-godišnja glumica pozirala je sa svojom 14-godišnjom kćerkom koja joj nevjerojatno sliči
  • Vidljivo je to i prema fotografiji na kojoj Ever pozira kao mama i rekreira ulogu iz filma "Peti element"

Kći Mille Jovovich izgleda baš kao mama! Danas 45-godišnja glumica i njezina 14-godišnja kći Ever osim što izgledaju identično u stvarnome životu, izgledaju "kao klonovi" i na fotografiji na kojoj je Ever rekreirala maminu ulogu iz filma Peti element.

Nedavno su osim toga i zajedno pozirale na jednome humanitarnom događaju sa širokim i prepoznatljivim osmijesima, a na fotografiji je jasno koliko si sliče.

Ranije su pozirale i s istim frizurama, nakon što su zajedno posjetile frizera, a obje su fotografije objavile na svojim Instagram profilima.

Osim toga, fanovi su ih usporedili i prema fotografiji na kojoj je Ever rekreirala Leeloo, lik iz filma Peti element koji je utjelovila njezina tada 22-godišnja majka.

Stars Milla Jovovich i njezina 13-godišnja kćerka otišle po iste frizure, a svi komentiraju: Ma to je klon!

Znanstvenofantastični film iz 1997. godine, kao i lik Leeloo, jedan je od omiljenih i danas, a Ever skrativši kosu i obojivši je u ljubičastu boju, pokazala koliko sliči mami.

Milla je poznata i po ulozi u seriji filmova Resident Evil  koji je režirao njezin suprug Paul WS Anderson, a s kojim, osim Ever, ima i šestogodišnju Dashiel i dvogodišnju Osian koja je rođendan proslavila ranije ovoga mjeseca.

Osim što je naslijedila majčine gene, najstarija kći Ever slijedi i majčine korake kad je riječ o glumi. Nedavno je utjelovila mladu Natashu Romanoff u filmu Crna udovica, a uskoro ćemo je gledati i u filmu Petar Pan i Wendy.

A kad je opisivala iskustvo rada na setu, rekla je da je oduševila i Scarlett Johansson. "Rekla mi je da sam je rasplakala u jednoj od mojih scena i to je bilo jedno od najčudesnijih stvari ikad jer je ona toliko poštivana glumica", rekla je Ever za Yahoo Canada.

Kćeri poznatih Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika

Svjesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drugačije djetinjstvo, istaknula je da to doista želi raditi. Također je rekla da su joj i roditelji dali savjete i upute o tome što bi trebala pokušati i napraviti drugačije, a istaknuli su i da uvijek treba raditi više, imati još interesa i uvijek se zanimati za druge stvari, kako je prepričala mlada glumica.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr