Mila Kunis priznala da su Ashton i ona bili 'prijatelji s povlasticom'

Instagram @haileybieber
Mila je otkrila kako je čak dva puta ''pala'' na svog kolegu još iz "Ludih 70-ih" kad je imala samo 14 i te ponovno prije 4 godine. Ovaj puta početak je bio burniji
Vidi originalni članak

Par se, kao što znamo, upoznao na snimanju serije '' Lude 70-e'' sad već davne 1998. godine kad je Mila imala samo 14 godina. U seriji su njihovi likovi Jackie Burkhart i Michael Kelso bili sretnoj vezi i nisu se ''skidali'' jedno a drugog, dok je u stvarnom životu ta veza bila više platonska. 

via GIPHY

Mila je u intervjuu izjavila za Huffington Post: '' Da, ljubili smo se, ali bez ikakvih osjećaja. To je najčudnija priča u koju nitko ne vjeruje, ali to je najiskrenije bilo tako. Nije bilo ničega, bilo je baš...svejedno.''

Prelijepa 34-godišnja glumica ukrajinskih korijena je rekla kako žali za tom ljubavnom vezom iako su ona i Ashton danas u braku već 3 godine i imaju dvoje djece. ''Mogli smo provesti zajedno 20 godina.'' Kad pogleda unatrag, Mila ipak priznaje da tada ipak nisu bili spremni jedno za drugo.

''Nikad ne bi bili skupa da oboje nismo prošli to što smo prošli kako bi postali ljudi koji smo danas i koji su se trebali ponovno spojiti.'' 
Mila je osam godina bila u vezi s glumcem Macaulay Culkinom, dok je Ashton bio u braku s glumicom Demi Moore od 2005. godine, a rastali su se 2013. godine. Čak i nakon prijašnjih dugih veza, ovaj par nije mislio da će baš oni biti zajedno. Tako je bilo sve do jedne sudbonosne noći.

HOROSKOP Ove horoskopske parove teško je razdvojiti jer - savršeni su

Mila se prisjetila tog dana:'' Bila je to dodjela nagrada i stajala sam iza pozornice. Gledala sam oko sebe i vidjela stvarno lijepog muškarca s leđa. Odmah sam pomislila: kakav stav pravog gospodina. Doslovno sam rekla 'kako je zgodan'. Tad nisam bila u vezi. Odjednom se okrenuo i ostala sam šokirana, to je bio Ashton. Mislim da je najčudnija stvar bila ta što sam ja odmjerila tog frajera i ispostavilo se da je to bio netko koga znam oduvijek.''
Par je brzo napredovao od prijatelja do prijatelja s povlasticama. Mila i Ashton nikad nisu dejtali, odmah su se "spetljali". Mila je tad snimili film ''Veza bez obaveza'', a Ashton film ''Samo seks''. Filmovi su bile iste tematike, a par je scenarij iz filmova proživljavao i u stvarnom životu. Kao i u filmskom scenariju, osjećaji su se počeli razvijati i u stvarnom životu. 
''Došla sam do njega i rekla mu - Znaš što? Stvarno mi je stalo do tebe i ne želim zabrljati, pa ću samo otići dok nije postalo previše.'' Ashton joj je na to odgovorio kako je shvatio.

Kao i u svakoj romantičnoj komediji, 40-godišnji glumac lijepu Milu nije mogao pustiti samo tako. Drugi dan joj je došao na kućna vrata i rekao joj: ''Useli se k meni.'' Mila je samo odgovorila: ''OK''. A ostalo je povijest.

Danas ovaj lijepi par uživa u obiteljskom životu s četverogodišnjom kćerkicom Wyatt Isabelle i dvogodišnjim sinom Dimitrijem Portwoodom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr