Mia Negovetić postala je rockerica; nema umilnog glasa, i pjesma i izgled su joj baš žestoki

Instagram@mia.negovetic Mlada pjevačica Mia Negovetić
Vidi originalni članak
  • Miu Negovetić upoznali smo kao djevojčicu, a danas je prava rokerica koja najavljuje svoju novu pjesmu
  • Od pobjede u RTL-ovu showu "Zvjezdice" simpatična Riječanka svojim milim glasom osigurala si je poziciju hrvatske glazbene miljenice
  • Danas 19-godišnja Mia reda nove glazbene uspjehe i jedva čekamo vidjeti što nam sve sprema

Mia Negovetić sa samo 13 godina ostvarila je san o kojem sanjaju mnoge djevojčice. Pobjedom u RTL-ovu showu "Zvjezdice" Hrvatska je ostala zadivljena umiljatim Mijinim glasom. Tada je Mia osvojila brojne nagrade, nastupala s Vannom, pjevala himnu u Kninu na mimohodu za "Oluju" i njeno ime i glas ubrzo su postali omiljeni kod obožavatelja. Velik je to uspjeh za 13- godišnju djevojčicu, no za mladu Riječanku to je bio samo početak.

Stars Mia Negovetić definitivno se riješila imidža 'male curice': u kratkom topiću pokazala je tetovažu i trbuh

Danas je ova 19-godišnja Riječanka naredala mnoge brojne poslovne uspjehe te je na svom Instagram profilu podijelila isječak iz nove rokerske pjesme za koju je najavila kako stiže uskoro. "Zvuči žestoko i dobro! Meni se sviđa i samo naprijed", "Opaaa. Njušim li ja to novu plocču u karijeri", "To, Mia", "Goriš", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja. I nju je, kao i mnoge glazbenike pogodila situacija zbog pandemije.

Preslatko! Marko Tolja objavio duet sa dvogodišnjim sinom: Zvijezda je rođena!

"Mislim da je svakome koronavirus malo razdrmao život, a i neke planove, ali prilagodba je donijela i neke nove stvari, što je svakako pozitivno. Kroz karantenu i sve te zabrane okupljanja, druženja, još dok je bila apsolutna karantena, došlo je puno novih ideja pa tako i pjesma ‘"Ljubav nema kraj"’. Taj me period u životu zapravo naučio da i kad si skroz, skroz sam sa sobom može jako koristiti", rekla je Mia za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je Mia danas uzor mlađim generacijama i onima koji sanjaju kako će jednog dana postati kao ona, Mia je skromno rekla za T-portal: "Čudno mi je samu sebe nazvati nečijim uzorom. Samo se nadam da moj rad može nekoga inspirirati i motivirati na neki način da pronađu vlastiti kvalitete u svojoj dubini". Vjerujemo kako sigurno jest inspiracija, a jedva čekamo njezine nove glazbene pothvate, jer ovoj djevojci, samo je nebo granica.

Saznajemo Od njezinog najvećeg hita prošlo je 25 godina! Dance zvijezda se vraća s novom pjesmom i imenom

Posjeti Miss7.24sata.hr