Meghan Markle tvrdi da joj se kraljica Elizabeta osvećuje - i otkriva nove detalje sukoba

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Meghan Markle prijateljima je otkrila kako smatra da su ona i njezin suprug jedine žrtve raskola na dvoru te da se nad njima vrši represija
  • Bivšoj vojvotkinji teško je palo oduzimanje titula te smatra kako su na to kraljicu nagovorili drugi članovi obitelji
  • Meghan vjeruje kako su ona i Harry ti koji se trebaju osjećati uvrijeđeno zbog svih lažnih optužbi izrečenih na njihov račun

Meghan Markle vjeruje kako su ona i njezin suprug Harry jedine istinske žrtve "Megxita" te kako su restrikcije koje im je nametnula kraljica Elizabeta zapravo osveta zbog njihove želje da se osamostale. Ovu je misao podijelila i sa svojim bliskim prijateljima nakon što je od strane britanskog dvora prošlog tjedna ponovno bila upozorena da zbog napuštanja dužnosti treba prestati koristiti kraljevske titule.

Stars Novi dom Harryja i Meghan? Pogledaj unutrašnjost impresivne vile u Los Angelesu za koju su se ozbiljno 'zapalili'

"Meghan je rekla da nisu imali nikakve druge mogućnosti te su morali izdati javno priopćenje" - otkrio je bliski prijatelj para za Daily Mail, te dodao: "Rekla je da ako se itko treba osjećati uvrijeđeno onda su to oni. Nikada nisu namjeravali kapitalizirati svoje titule, a insinuacije kako iskorištava kraljevske privilegije smatra apsurdnima."

Prema prijateljevim riječima, Meghan smatra kako je kraljica bila pod pritiskom da donese odluke koje je donijela jer je Harry bio njezin miljenik te se drugi s time nisu mogli pomiriti pa su stvarali probleme. "Rekla je kako će se ona i Harry i dalje nastojati izdići iznad ljubomore i zavisti te kako će se fokusirati na to da budu najbolji roditelji." - otkrio je isti izvor.

Uskoro se ponovno vraća u London

Dok se Meghan i dalje nalazi u Kanadi, njezin suprug ovih dana boravi u Škotskoj gdje obavlja posljednje u nizu dogovorene obveze. Boraveći jučer na konferenciji o održivom turizmu u Edinburgu, organizatore je zamolio da ga oslovljavaju isključivo imenom bez spominjanja titule. "Jasno je dao do znanja da želi da ga zovemo samo Harry." - otkrila je voditeljica Ayesha Hazarinka. Nakon posjeta Škotskoj, Harry se vraća u London, a ondje će ga dočekati i Meghan te će se zajedno pojaviti pred britanskom javnosti prvi puta nakon raskida veza s dvorom.

Posjeti Miss7.24sata.hr