Marko Grubnić odgodio veliko 'da', ali zaručničkim prstenom se ipak pohvalio

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Marko Grubnić zbog koronavirusa morao je odgoditi svoje ljetno vjenčanje koje se trebalo održati 6. srpnja
  • Iako ceremonija planirana na lokaciji izvan Hrvatske nije zaživjela, Marko ipak ima sretne vijesti
  • Naime, na svojim društvenim mrežama je objavio kako se zaručio, a pokazao je i sasvim poseban zaručnički prsten

''Uvijek je negdje ljeto, pijesak, more, sunce''...izjavio je nedavno Marko Grubnić u podcastu Incubator, govoreći o vjerojatnoj lokaciji za svoje vjenčanje koje je najavio još početkom godine, ali ga je zbog posljedica koronavirusa ipak morao odgoditi. Zapravo, kako je ispričao u podcastu, svadba se trebala održati upravo danas, 6. 7, ali, iako je odgođena, Marku će početak srpnja sigurno smo ostati u posebnom sjećanju. Naime, modni stilist na društvenim mrežama pohvalio se kako se zaručio za ljubav svog života.  

LIFESTYLE Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje

Kako su izgledale njegove zaruke Marko je dao naslutiti objavljenom fotografijom na kojoj ne može sakriti zadovoljstvo uz stol prepun crvenih ruža te uz veliki natpis ''Marry me''  u pozadini. Važnom trenutku u svome životu Marko je nazdravio uz čašu šampanjca, a na njegovoj ruci mogao  se i primijetiti sasvim poseban zaručnički prsten.

''Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi'', napisao je Marko uz svojoj Instagram objavi. 

Predivni zaručnički prsten imali smo prilike i bolje pogledati u njegovom Instagram storyju gdje je Marko dao do znanja kako se sastoji od dijamanata i smaragda

Na novom koraku u životu, Marku su čestitali brojni pratitelji i prijatelji među kojima Maja Šuput, Matija Vuica, Sonja Kovač, Indira Levak, Ivana Vida...

''Čestitam. Ovo su tako lijepe vijesti'', ''Čestitke od srca'', ''Nek živi ljubav, čestitke'' , ''To je divnooooo! Čestitam od srca'', samo su neki od komentara na Markovu najavu. 

Stars Marko Grubnić otkriva: "Nisam otkazao vječanje, ali pojavio se jedan mali problem"

Marko Grubnić krajem svibnja izjavio je kako njegova svadba planirana za ljeto nije otkazana već samo odgođena, a istaknuo je kako je najveći problem to što je svadba planirana izvan Hrvatske

‘’Želimo jednostavno obilježiti taj dan. Ali neću biti nesretan ako to ne bude moglo biti organizirano onako kako smo mi to zamislili. Naprosto ćemo odgoditi kao što se sve nekako pomaklo, ali evo, desit će se sigurno'', rekao je stilist  medijima prije nešto više od mjesec dana.  

Sigurno smo kako Marko svoje vjenčanje neće prepustiti slučaju. Za sada nam je poznato kako stilist na svoj važan dan neće imati puno odjeće, a i broj gostiju na vjenčanju će mu biti 'skromniji'. 

Sreću i radost na svadbi će s njim zasigurno dijeliti njegovi roditelji za koje stilist kaže kako su mu uvijek bili potpora. 

Posjeti Miss7.24sata.hr